free download 78 travel guides written by experts

MTV va invita in spatele ecranului!

Emisiunea “Making the Movie” vă prezintă povestea lui 50 Cent în filmul “Get Rich or Die Tryin’!” din spatele ecranului

Prin emisiunea Making the Movie, MTV România aduce telespectatorii mai aproape de lumea cinematografică, pe platourile de lucru ale celor mai de succes filme de pe marile ecrane. MTV vă invită să fiţi mai aproape de actorii voştri îndrăgiţi, oferind povestea din spatele ecranului, trăirile, problemele, precum şi tehnicile utilizate pentru a crea atmosfera complexă a unor lumi atât de diferite. 

Sâmbătă, începând cu ora 17:30, MTV vă introduce pe platourile de filmare alături de 50 Cent în producţia “Get Rich or Die Tryin’!”

Curtis “50 Cent” Jackson, unul dintre cele mai populare staruri ale hip-hop-ului, este forţa carismatică din spatele peliculei “Get Rich or Die Tryin’!” (Îmbogăţeşte-te sau mori încercând!).

Drama este regizată de Jim Sheridan, nominalizat la Oscar de şase ori şi prezintă povestea unui copil orfan care îşi câstigă existenţa din traficul cu droguri, îndrăznind în final să părăsească lumea plină de violenţă şi să devină artist de rap.
Marcus (Jackson) a ştiut dintotdeauna că va deveni rapper, dar mama lui este omorâtă şi acesta ajunge să facă trafic cu droguri pentru a putea plăti chiria.

Pentru a face saltul de la star hip-hop la vedetă de cinema, Curtis “50 Cent” Jackson a trebuit să dezvăluie şi să retrăiască unele dintre cele mai dureroase momente din viaţa lui – moartea mamei sale, pericolul şi brutalitatea vieţii de traficant şi ziua în care a fost împuşcat de nouă ori în faţa casei bunicilor lui.
Curtis “50 Cent” Jackson spune despre acest film că este un colaj al vieţii lui, “nu este chiar povestea vieţii mele, însă majoritatea evenimentelor sunt similare celor pe care le-am trăit”.

Designerul de producţie Mark Geraghty a trebuit să creeze o lume pe care nu o ştia: Bronxul, în anii ‘70. Studiile pentru crearea decorului au fost foarte complexe însă rezultatele nu au întârziat să apară. Lumea dezvăluită în film exprimă splendoare, “cândva ar fi putut fi o lume minunată, dar a fost neglijată” spune designerul, iar pentru a evidenţia acest fapt foloseşte culori pale, triste, rugină. Totul se află în dezmembrare, decădere, exact aşa cum este şi societatea pe care o descrie.

Despre MTV România

MTV reprezintă cel mai cunoscut post muzical de televiziune, fiind ales în anul 2002, de Interbrand în cooperare cu Business Week, cel mai valoros interbrand media din întreaga lume.
 Lansat pe 15 iunie 2002, MTV România face parte din portofoliul celei mai importante reţele muzicale europene, MTV Networks Europe, care îşi difuzează programele în peste 146 milioane de locuinţe, din 52 de ţări din întreaga Europa.
MTV România este organizatorul unor evenimente de mare amploare, cu un puternic impact în industria muzicală din România, cum sunt gala premiilor anuale MTV Romanian Music Awards, MTV Live, şi are o implicare prosocială activă prin promovarea de dezbateri şi forumuri pe teme de interes general, concerte şi documentare cu caracter social.
Pentru mai multe informaţii despre MTV, accesaţi www.mtv.ro
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *