MTV Urban – o alta atractie

La MTV, noile tendinţe în muzică nu se lasă aşteptate

Începând cu 1 aprilie 2006 puteţi urmări la MTV o nouă emisiune – MTV Urban. Emisiunea reprezintă o selecţie de muzică base şi adună cele mai populare curente muzicale ale momentului, cum ar fi R’N’B, Hip-Hop, Soul, etc.

În cadrul MTV Urban vor fi trecute în revistă atât ultimele apariţii în muzica base cât şi hituri mai vechi, telespectatorii putându-şi forma o idee despre acest stil, despre evoluţia sa rapidă şi ultimele tendinţe, precum şi despre cei mai apreciaţi artişti ai momentului.

Legende ale muzicii base precum Run DMC, Babyface, Bob Marley, staruri ca Mariah Carey, Toni Braxton, Destiny’s Child, Eminem, Sugababes, Pink sau Sean Paul sunt doar câţiva dintre artiştii cu care ne vom întâlni la MTV Urban.

Emisiunea poate fi urmărită de luni până vineri, între orele 11.30-12.30, sâmbătă de la 1.00, iar duminică începând cu ora 00.00.

Noua grilă de programe a postului MTV include multe atracţii, urmărind să vă facă să simţiţi încă de pe acum vara fierbinte şi plină de surprize care urmează.

Despre MTV:
MTV reprezintă cel mai cunoscut post de televiziune care difuzează muzică 24h pe zi şi este un simbol universal, fiind ales în anul 2002, de Interbrand în cooperare cu Business Week, cel mai valoros interbrand media din întreaga întreaga lume.
Lansat pe 15 iunie 2002, MTV Romania face parte din portofoliul celei mai importante reţele muzicale europene, MTV Networks Europe, care îşi difuzează programele în peste 146 milioane de locuinţe, din 52 de ţări din întreaga Europa.
MTV România este organizatorul unor evenimente de mare amploare, cu un puternic impact în industria muzicală din România, cum sunt gala premiilor anuale MTV Romanian Music Awards, MTV Live, şi are o implicare prosocială activă prin promovarea de dezbateri şi forumuri pe teme de interes general, concerte şi documentare cu caracter social.
Pentru mai multe informaţii despre MTV, accesaţi www.mtv.ro

Bucuresti, 12.04.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *