free download 78 travel guides written by experts

MTV sărbătoreşte primăvara în stil mare!

De 8 martie, MTV vă invită la o petrecere XXL, alături de Cristi Stanciu

De ziua femeii, MTV  pregăteşte o zi specială – o petrecere dedicată tuturor reprezentantelor sexului frumos. Toţi cei prezenţi in club Gossip vor avea parte de o surpriză de proporţii şi de o atmosferă specială, evenimentul fiind moderat de către Cristi Stanciu, prezentatorul emisiunii „Alege-ţi muzica”.

Organizatorii nu vor să dezvăluie prea multe detalii picante ale petrecerii şi totuşi se poate spune că invitaţii vor fi animaţi de un super dj şi de dansatori care mai de care mai trăzniţi.

Nici emisiunea „Alege-ţi muzica” nu constituie o surpriză mai mică, pentru că pe 8 martie MTV s-a gândit la toate femeile: cadoul de ziua lor este un playlist cu melodii româneşti dedicate în totalitate femeilor.

Nu rataţi, aşadar, emisiunea „Alege-ţi muzica” de mâine, 8 martie, de la ora 16:30 şi fiţi prezenţi în Club Gossip, tot mâine, începând cu ora 22:00. MTV vă aşteaptă!

Despre MTV
MTV reprezintă cel mai cunoscut post de televiziune care difuzează muzică 24h pe zi şi este un simbol universal, fiind ales în anul 2002, de Interbrand în cooperare cu Business Week, cel mai valoros interbrand media din întreaga întreaga lume.

Lansat pe 15 iunie 2002, MTV Romania face parte din portofoliul celei mai importante reţele muzicale europene, MTV Networks Europe, care îşi difuzează programele în peste 146 milioane de locuinţe, din 52 de ţări din întreaga Europa.

MTV România este organizatorul unor evenimente de mare amploare, cu un puternic impact în industria muzicală din România, cum sunt gala premiilor anuale MTV Romanian Music Awards, MTV Live, şi are o implicare prosocială activă prin promovarea de dezbateri şi forumuri pe teme de interes general, concerte şi documentare cu caracter social.

Pentru mai multe informaţii despre MTV, accesaţi www.mtv.ro
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *