free download 78 travel guides written by experts

MTV rupe cenzura!

MTV sparge din nou tiparele cu o nouă emisiune: MTV NEcenzurat 

Incepând cu 1 aprilie 2006 în grila de programe a MTV România apare o nouă emisiune „MTV NEcenzurat”.

Emisiunea constă într-o oră întreagă de videoclipuri, versiuni necenzurate, ale unor piese iniţial interzise publicului datorită conotaţiilor sexuale, consum de droguri, alcool etc.

Piesele nu au mai fost difuzate până în prezent pe posturile de televiziune din România datorită restricţiilor impuse primelor variante ale videoclipurilor.

MTV NEcenzurat poate fi urmărită de luni până vineri începând cu ora 24:00 şi conţine versiuni incendiare ale unor clipuri cum ar fi A-HA – Celice, Massive Attack – Karmacoma, 50 Cent – P.I.M.P., Marlyn Manson – (s)AINT, Snoop Dog – The next episode şi altele.

Un exemplu bun al celor care fac parte din această categorie este versiunea necenzurată a videoclipului P.I.M.P., “deosebită” datorită faptului că prezintă femei topless ce poartă doar un slip minuscul, tocuri foarte înalte şi sunt plimbate în lesă. La început videoclipul a fost interzis în UK iar compania de înregistrări a lansat această versiune necenzurată unde femeile sunt sumar îmbrăcate.

Majoritatea videoclipurilor cenzurate sunt cele hip-hop iar acest lucru se întâmplă pentru că acestea dezumanizează femeia şi o tratează ca pe o fiinţă inferioară sau ating subiecte delicate legate de droguri, alcool, rasism, etc.
MTV NEcenzurat este o emisiune ce se înscrie în tipologia cu care MTV ne-a obişnuit. Emisiuni incendiare, imprevizibile, care ne prezintă subiecte inedite, aflate de cele mai multe ori departe de camerele de luat vederi sau de accesul publicului.  

Aşadar, urmăreşte muzica pe care nu o poţi vedea pe nici un alt canal de muzică în timpul zilei, numai la MTV NEcenzurat începând cu 1 aprilie ora 24:00.

Despre MTV:
MTV reprezintă cel mai cunoscut post de televiziune care difuzează muzică 24h pe zi şi este un simbol universal, fiind ales în anul 2002, de Interbrand în cooperare cu Business Week, cel mai valoros interbrand media din întreaga întreaga lume.

 Lansat pe 15 iunie 2002, MTV Romania face parte din portofoliul celei mai importante reţele muzicale europene, MTV Networks Europe, care îşi difuzează programele în peste 146 milioane de locuinţe, din 52 de ţări din întreaga Europa.
MTV România este organizatorul unor evenimente de mare amploare, cu un puternic impact în industria muzicală din România, cum sunt gala premiilor anuale MTV Romanian Music Awards, MTV Live, şi are o implicare prosocială activă prin promovarea de dezbateri şi forumuri pe teme de interes general, concerte şi documentare cu caracter social.
Pentru mai multe informaţii despre MTV, accesaţi www.mtv.ro

Bucuresti, 31.03.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *