free download 78 travel guides written by experts

MTV pune nervii la incercare!

Boiling Points – răsplăteşte răbdarea

Boiling Points este emisiunea MTV care ne învaţă în fiecare luni, de la ora 08:00 şi în fiecare miercuri şi sâmbătă de la ora 13:00 că, de cele mai multe ori, graba strică treaba, sau, altfel spus, că uneori răbdarea face toţi banii! Mai exact 100 de dolari, cash, pe loc, pentru câteva minute de răbdare.

Nu toate dimineţile sunt roz şi nici toate zilele sunt numai lapte şi miere. Grijile personale sunt suficiente şi chiar nu e cazul unui surplus de stress.

Şi atunci ce se intâmplă dacă într-un supermarket vânzătorul de la raionul de peşte, zâmbitor,  începe să omoare morunii, izbindu-i violent cu capul de tejghea pentru “a-i omori definitiv“ ?

Ce reacţie ar trebui să aibă o persoană în momentul în care băiatul de la pizzeria din colţ, destul de simpatic, de altfel, începe să facă jonglerii pe piept cu ingredientele de pizza,  pentru ca, abia apoi să le aşeze deasupra blatului? …

Ce se poate face în cazul unei înscenări de furt într-un magazin de haine, în care cumpărătorul tocmai ai plătit cât se poate de corect şi din care se pregăteşte să plece ? 

Ce se spune în astfel de cazuri?! Există două posibilităţi: fie persoana în cauză îşi pierde răbdarea şi reacţionează în consecinţă, fie, cu zâmbetul pe buze, încearcă să descurce lucrurile. Cei care dau dovadă de calm, stăpânire şi reuşesc sa nu-şi piardă firea, sunt răsplătiţi pe loc cu 100 de dolari.

Boiling Points este emisiunea în care nervii sunt întinşi la maximum şi în care fiecare minut de răbdare îşi merită banii. Oricare ar fi profesia, principiile sau calităţile celor surprinşi de camere, tensiunea este aceeaşi pentru toată lumea.

Actori plătiţi şi camere ascunse sunt puse la punct pentru a testa şi înregistra fiecare reacţie. Situaţiile limită dau multă bataie de cap! Dar pierderea calmului costă! Doar cei răbdători sunt răsplătiţi pe măsură, căci fiecare minut de calm valorează 100 de dolari.

Urmăriţi, aşadar, Boiling Points la MTV în fiecare zi de luni, începând cu ora 08:00 şi în fiecare zi de miercuri şi sâmbătă începând cu ora 13:00 şi vă veţi distra văzându-i pe alţii cum se enervează.

Despre MTV
MTV reprezintă cel mai cunoscut post de televiziune care difuzează muzică 24h pe zi şi este un simbol universal, fiind ales în anul 2002, de Interbrand în cooperare cu Business Week, cel mai valoros interbrand media din întreaga întreaga lume.
Lansat pe 15 iunie 2002, MTV Romania face parte din portofoliul celei mai importante reţele muzicale europene, MTV Networks Europe, care îşi difuzează programele în peste 146 milioane de locuinţe, din 52 de ţări din întreaga Europa.
MTV România este organizatorul unor evenimente de mare amploare, cu un puternic impact în industria muzicală din România, cum sunt gala premiilor anuale MTV Romanian Music Awards, MTV Live, şi are o implicare prosocială activă prin promovarea de dezbateri şi forumuri pe teme de interes general, concerte şi documentare cu caracter social.
Pentru mai multe informaţii despre MTV, accesaţi www.mtv.ro

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *