Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

MTV aduce UNDERDOG PROJECT pe litoral

la petrecerile Partyzone!

Filmările pentru MTV Partyzone, varianta de vacanţă, au început deja. Partyzone a plecat la mare şi s-a oprit în Disco Tineretului Costineşti, cea mai mare discotecă de pe malul mării, gazda petrecerii fiind binecunoscutul VJ MTV Zara. Petrecerile vor fi filmate de MTV în fiecare weekend şi difuzate la distanţă de o săptămână, în fiecare sâmbătă.

MTV Partyzone este cel mai longeviv show MTV, fiind lansat odată cu înfiinţarea MTV Europe în 1987. De atunci, acest show a fost un adevărat izvor pentru noile trenduri în muzica de club progresivă. Partyzone varianta românească mixează cea mai bună muzică veche şi nouă, garage, house, techno, electronic şi aduce cea mai bună combinaţie de muzică dance.

Locaţia aleasă de MTV, Disco Tineretului, este cea mai mare discotecă de pe litoralul românesc. Atmosfera este una deosebit de caldă în fiecare weekend, chiar dacă discoteca este în aer liber. Această alegere este în concordanţă cu noua strategie adoptată de MTV vara aceasta precum şi cu schimbarea realizată în preferinţele publicului.

Atmosfera din discotecă şi implicit de pe plajă va fi încălzită de trupe îndrăgite precum Morandi, Akcent, Hi-Q şi Activ. Pentru ca petrecerea să fie cu adevărat incendiară, MTV aduce pe litoralul românesc trupa Underdog Project, faimoasă pentru hituri ca “Summer Jam” şi pentru modul în care reuşesc să electrizeze orice petrecere pe care o animă.

Muzică bună, fetele bronzate şi atmosfera de club – totul aproape de briza mării – vor fi elementele unei petreceri de vară reuşite. Zara va anima distracţia care va ţine până după răsăritul soarelui, suficient timp astfel încât clubberii să poată merge apoi direct la plajă.

Dacă nu ai plecat încă la mare, dacă iubeşti muzica de club sau dacă vrei să afli ce se ascultă prin cluburi, atunci vino alături de VJ Zara la MTV Partyzone şi te vei bucura de o distracţie ce îţi va reîncărca bateriile pentru o săptămână întreagă!

Bucuresti, 27.07.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *