metalshow

MSI Wind Black, mai multa memorie, utilitate crescuta

Noul MSI Wind de 120 GB, disponibil pe www.eflamingo.

Flamingo International, unul dintre cei mai importanți jucători pe piaţa românească de retail de produse electronice, electrocasnice și IT&C, aduce în magazinul său virtual, noul MSI Wind Black. Noul model de la MSI este dotat cu un HDD de 120 GB faţă de cei  80 de GB ai MSI Wind. Mai mult, preţul iniţial va fi de 1499 RON. Memoria RAM DDR2 de 1GB, procesorul Intel Atom de 1,6 GHz împreună cu o capacitate de stocare HDD de 120 GB pe interfaţă SATA fac din MSI Wind Black unul dintre cele mai avantajoase notebookuri de pe piaţă.

Cântărind doar un kilogram, principala carateristică pe care MSI Wind Black o transmite rămâne legată de libertatea de mişcare, potrivită persoanelor care doresc să fie în contact cu informaţia în orice moment. Notebook-ul este ideal pentru o gamă largă de persoane, de la elevi şi studenţi până la clienţii corporate, aflaţi mereu în mişcare.

Noul MSI Wind Black se bucură de conectivitate Bluetooth şi Wireless lan de 802,11 b/g. În plus, display-ul WSVGA Super-TFT cu dimensiune de 10” şi rezoluţie 1024×600, oferă imagini de calitate superioară, îl fac soluţia ideală pentru vizualizarea filmelor, videoclipurilor, sau imaginilor video transmise prin webcam-ul încorportat.

Noul MSI Wind Black este disponibil la ora actuală prin intermediul platformei www.eflamingo.ro la preţul de 1499 RON.

Specificaţii:

Procesor: Intel Atom 1.6 GHz
Chipset: Intel 945GSE + ICH7-M
Memorie: RAM 1GB DDR2
Stocare: HDD 120 GB SATA
Display: 10” WSVGA LED backlight (1024×600)
Wireless lan: 802.11 b/g
Bluetooth: Da
Camera web integrata: Da
Cititor de carduri: Da
Sistem de operare: Microsoft Windows XP Home Edition
Baterie: Litiu-ion 3 celule
Greutate: 1Kg
Altele: geanta inclusa in pachet

Bucuresti, 22.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *