Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

msg systems Romania – partener oficial Maraton Apuseni msg systems

Compania msg systems România este începând cu anul acesta partener oficial al Maratonului Apuseni, organizat de Clubul Alpin Român, secţia Universitară Cluj. În urma acestui parteneriat identitatea maratonului va fi schimbată în Maraton Apuseni msg systems.

Maraton Apuseni msg systems este o competiţie de alergare montană (trail running) în zona Muntele Băişorii – Muntele Mare şi se află anul acesta la cea de-a doua ediţie. Evenimentul va avea loc pe 7 iulie şi până în prezent s-au înscris 400 de concurenţi din ţara şi străinătate.

“Ne dorim să investim şi să susţinem pe termen lung acest proiect pe care îl considerăm reprezentativ pentru comunitatea clujeană, astfel încât să devină un eveniment sportiv de referinţă pentru zona Clujului, dar şi pentru întreaga comunitate de alergători din ţară. Încă de la primele contacte avute cu reprezentaţii Clubului Alpin Roman – Secţia Universitară Cluj, am putut foarte uşor observa că avem de-a face cu un colectiv la fel de tânăr, de motivat şi de entuziast precum echipa msg systems, şi am găsit imediat motivaţia de a susţine această grupare şi acţiunile ei. De asemenea, suntem convinşi că aceste puncte comune reprezintă şi o temelie serioasă pentru o colaborare benefică şi de durată”, a declarat Radu Jinga, director general msg systems România.

Mihai Constantinescu, presedinte CAR Universitar Cluj, despre parteneriatul cu msg systems România: "Acest parteneriat ne onorează şi în acelaşi timp ne oferă o măsură a succesului primei ediţii. În plus, prin alăturarea unui partener puternic precum msg systems ni se oferă resursele necesare pentru o organizare cât mai bună a maratonului de anul acesta şi a celor din anii următori. Pe termen lung ne propunem să dezvoltăm mişcarea de alergare prin promovarea ideii că oricine poate să alerge, iar Maratonul Apuseni să devină un adevărat fenomen de masă".

Maraton Apuseni msg systems are unul dintre cele mai accesibile parcursuri dintre toate maratoanele organizate la noi în ţară, şi este probabil unul dintre cele mai bune ocazii pentru cei care doresc să îşi încerce pentru prima dată forţele într-o astfel de competiţie. De asemenea traseul este unul cât se poate de pitoresc oferind alergătorului ocazia de a parcurge zone foarte frumoase şi cu multă încărcătura tradiţională autentică, reprezentativ pentru zona munţilor Apuseni.

Bucuresti, 06.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *