free download 78 travel guides written by experts

mReady, agentie creativa de aplicatii mobile, lanseaza o altfel de campanie de recrutare

pentru programatori

mReady, agentie bucuresteana dezvoltatoare de aplicatii mobile, lanseaza o campanie de recrutare inedita adresata programatorilor de Android si iOS. Conceptul campaniei are la baza vitamina mReady, un remediu profesional ce isi propune sa contribuie la ameliorarea simptomelor cauzate de cladiri inalte de birouri, cafea la dozator, acces prin badge, cravata si costum, prin oferirea unui loc in echipa agentiei.

mReady cauta 5 pasionati de tehnologie, aflati in permanenta la curent cu noutatile din domeniu, eficienti la nivelul lucrului in echipa, cu un strop de umor si cunostinte solide de codare la purtator. Pozitiile deschise incep de la nivelul de junior code manager pana la nivelul de senior code manager, astfel incat pot aplica atat programatori cu experienta, cat si studenti in ani terminali sau la master.

Campania de recrutare se desfasoara pe platforma care poarta numele conceptului creativ: vitamina.mready.ro si are in centru elementul inedit al campaniei: Vitamina mReady, remediul profesional care intrerupe ritmul monoton al unui job intr-o companie mare si propune, la schimb, libertatea si oportunitatea unei cariere construite in cadrul unei agentii inovative de mobile. Accesul la vitamina mReady este asigurat de parcurgerea unei serii de probe care testeaza abilitatile profesionale ale candidatilor si le ofera sansa de a cunoaste echipa in cadrul unui interviu in mansarda creativa mReady.

Pentru cei neinitiati in limbajele de programare, exista o editie limitata a vitaminei, in cadrul aceleiasi platforme – vitamina.mready.ro – prin care non-programatorii primesc un preview al atmosferei mReady ce ii poate convinge sa impartaseasca informatia catre prietenii coderi.

Pentru mai multe informatii despre mReady, accesati www.mready.net si pagina de Facebook – https://www.facebook.com/mreadynet.

Despre mReady:
mReady este o companie dezvoltatoare de aplicatii mobile. Echipa este formata din oameni cu experienta de peste 7 ani in domeniu si cu o pasiune pentru tot ce tine de noile tehnologii. Serviciile oferite includ dezvoltare de aplicatii mobile Android, dezvoltare de aplicatii mobile iOS, dezvoltare de aplicatii M-Commmerce, campanii de promovare prin QR, SMS Marketing, site-uri mobile, site mobile E-Commerce. Mai multe informatii: //mready.net/.

Bucuresti, 25.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *