free download 78 travel guides written by experts

Mr. Gong colaboreaza cu June pentru noul sau single – Back To Mexico

Dupa ce “Grateful” (feat. Florena) si “Jamoja” (feat. Romanofesto) i-au consolidat pozitia ca unul dintre cele mai creative proiecte aparute in ultimii ani in Europa de Est, Mr Gong lanseaza astazi “Back To Mexico”, alegand sa colaboreze cu o noua voce promitatoare – June.

Soundul eclectic al proiectului, ce imbina influente muzicale din genuri precum electronic, house, dar si instrumente specifice anumitor culturi este amprenta pe care Mr Gong o aplica creatiilor sale, reusind de fiecare data sa gaseasca un mod original de a imbina mesajele pieselor cu vibratii muzicale inedite. Dupa ce a debutat cu piesa “Call Me”, un mix electro-swing ce a aparut in SUA in anii ’90, artistul a continuat sa exploreze diferite culturi, astfel luand nastere “Grateful”, o simbioză de muzica electronica organica ale carei elementele de percutie au fost compuse din sunete inregistrate din natura, alaturate influentelor ritmice africane.

Mr. Gong & June, Back to Mexico

“«Back To Mexico» este o colaborare cu June, un artist foarte talentat, care a contribuit la compoziția acesteia. Inceputul acestei piese era diferit, avand un balans sud-american, dar June a scris versul «Take me back to Mexico» si mi-a redirectionat conceptul spre nord, catre Mexic. Tematica piesei este o reinterpretare a unei teme traditionale de mariachi, folosind sonoritati cum ar fi cvartet de brass si marimba.” – Mr. Gong

Scrisa de cei doi artisti in colaborare cu Silviu Paduraru (Deepside Deejays), cu o regie asigurata de catre San, “Back To Mexico” spune povestea unei iubiri intense de vara pe un sound inspirat de temele traditionale de mariachi.

“Piesa a reprezentat si momentul in care ne-am cunoscut, eu si Mr Gong, la studio. Lucrurile s-au legat imediat, am fost inspirata de instrumental si in scurt timp, am inregistrat si linia melodica impreuna cu versurile. Asa a inceput colaborarea noastra, cu o piesa plina de viata, despre o iubire de-o vara, intensa, care te poarta pe drumurile din Mexic, insorite si calde. Clipul a fost regizat de San, care a reusit sa surprinda de minune energia noastra si vibe-ul piesei. Ne-am simtit in largul nostru la filmare, am ras, am dansat si suntem nerabdatori sa impartasim rezultatul muncii noastre cu voi!” – June

Mr. Gong & June – Back to Mexico
Muzica: Silviu Paduraru (Deepside Deejays), Tanase Cristina, Unc Alexandru
Text: Tanase Cristina
Aranjament: Silviu Paduraru (Deepside Deejays), Unc Alexandru
Editor: Roton Music Publishing
(C) & (P) 2018 ROTON MUSIC
ISRC AUDIO: RO-ROT-18-02001;
ISRC VIDEO: RO-ROV-18-02002;
ISRC EXTENDED: RO-ROT-18-02003.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *