free download 78 travel guides written by experts

Movies 24 – Recomandari septembrie 2010

Seara detectivilor britanici

Implicare totală (In Deep)
În fiecare duminică, de la 21:00

Detectivii sub acoperire, Liam Ketman şi Garth O’Hanlon se implică în tot felul de conjucturi periculoase din lumea criminalităţii, pe măsură ce investighează cazuri de crimă, sub acoperire.

Filme cu adolescenţi înzestraţi:
În fiecare luni, de la 21:00

Viaţa la 16 ani (My Horrible Year)
Luni, 6 septembrie, de la 21:00

Nicola ‘Nik’ Faulkner (Allison Mack), în vârstă de 15 ani, este devastată după moartea unchiului ei preferat. Condamnată la o viaţă în care trebuie să-şi ofere suportul şi să aibă grijă de copiii altora, Nik aude o conversaţie a părinţilor ei din care trage concluzia că aceştia divorţează. Dorind să împiedice acest lucru, adolescenta apelează la prietenii ei – Babyface Hamilton (Caterina Scorsone) si Mouse Donovan (Dan Petronijevic) – pentru ajutor, ca să salveze căsnicia părinţilor.

Surfistul (The Outside)
Luni,13 septembrie, de la 21:00

Un tânăr surfer profesionist, plin de aspiraţii, Ned Blakey (Michael Graziadei), îşi trăieşte visul cu ochii. Ghinionul face ca viaţa lui să fie dată peste cap şi în cele din urmă ajunge la nivelul cel mai scăzut al carierei. Neavând nici un ajutor, Ned ajunge de unde a plecat.

Unchi si nepot (Prodigy)
Luni, 20 septembrie, 21:00

Încă suspinând după moartea tatălui, copilul geniu, Matthew Hanson, găseşte un nou prieten şi campion în fratele înstrăinat al tatălui, Cutter Hanson. Cutter este un fost jucător din lotul naţional de fotbal, care trece, de asemenea, printr-o perioadă grea din viaţă. Matthew şi Cutter fac echipă să salveze o fată de un grup de mafioţi.

Cursa (The Race)
Luni, 27 septembrie, 21:00

Povestea lui Mary (Niamh McGirr) în vârstă de 11 ani, care locuieşte cu părinţii ei la o fermă din Irlanda. Visul ei este să devină pilot de curse, aşa că, în momentul în care se anunţă o cursă de carting locală, se înscrie la competiţie, în ciuda opoziţiei familiei sale şi a localnicilor. Poate oare să depăşească vederile înguste ale acestora şi să-şi împlinească visul?

Seara Thrillerelor

Secretul vecinilor (The People Next Door)
Vineri, 17septembrie, de la 23:00

Anna Morse (Nicollette Sheridan) hotărăşte să-şi părăsească soţul violent odată pentru totdeauna, mutându-se într-o casă închiriată din Albuquerque, împreună cu cele trei fetiţe. Dar noii ei vecini nu sunt aşa de încredere cum păreau iniţial.

Zona întunecată

Marele cutremur din Los Angeles (The Great Los Angeles Earthquake)
Sâmbătă, 18 septembrie, de la 23:00

În Los Angeles, un seismolog indică exact locul şi data când va avea loc un cutremur despre care se ştia că va lovi California de Sud. Ea trebuie să se lupte cu oficialii oraşului pentru a putea împărtăşi această informaţie populaţiei şi să-şi protejeze familia.

Bucuresti, 17.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *