Kinodiseea

Movies 24 – Recomandari aprilie

Premierele Lunii Aprilie

Cum să-ţi găseşti fericirea (Finding Bliss)
Joi, 5 aprilie, la 00:00

Comedie cu Leelee Sobieski în rolul unui absolvent ţâfnos al unei Şcoli de Film, într-o încercare disperată de a face bani, acceptă o slujbă de editor pentru o companie producătoare de pornografie.

Regizat de: Julie Davies
Cu: Leelee Sobieski, Matthew Davis, Jamie Kennedy

La limită (Push)
Miercuri, 6 aprilie, la 21:00

Dramă cu Chad Lindberg în rolul lui Joe, un barman în vârstă de 28 de ani, care este martor la o razie de droguri în timp ce era în club cu prietenii săi. Când prietenii săi intră în posesia unor droguri, aceştia decid să apeleze la un traficant de droguri notoriu pentru a face rost de bani rapid. Dar, în scurt timp, aceştia sunt prinşi în lumea criminalităţii.

Regizat de: Dave Rodriguez
Cu: Chad Lindberg, Charlotte Ayanna, Otto Sanchez

Obsesie maternă (Locked Away)
Luni, 11 aprilie, la 21:00

Dramă în care o elevă în ultimul an la liceu, Taylin (Kirsten Prout), şi prietenul ei, Kevin (Jake Thomas), descoperă că vor avea un copil. Dar când Taylin îi spune mamei sale care îi cere să dea copilul spre adopţie, eleva confuză apelează la consiliera şcolii, Chloe (Jean Louisa Kelly), pentru sfaturi. Însă aceasta nu ştie că femeie îşi doreşte un copil de mult timp şi că nimic nu o va împiedica să obţină unul.

Regizat de: Doug Campbell
Cu: Jean Louisa Kelly, Kirsten Prout, Paula Trickey

Crime în lanţ (Next Stop Murder)
Miercuri, 20 aprilie, la 21:00

Două femei din ţinuturi diferite se întâlnesc întâmplător într-un autobuz şi încep să-şi împărtăşească problemele familiale una alteia. Dar Molly (Brigid Brannagh) are parte de mai mult decât şi-ar fi dorit când Sophie (Allison Lange) îi propune să omoare una pentru alta. În timp ce psihoza lui Sophie se accentuează, Molly începe să-şi pună întrebări.

Regizat de: John Murlowski
Cu: Brigid Brannagh, Allison Lange, Jordan Baker

Insula trădării (Island Prey)
Miercuri, 27 aprilie, la 21:00

Olivia Hussey interpretează rolul lui Catherine, soţia neglijată a unui important om de afaceri care evadează din propria căsnicie culcându-se cu un marinar. Dar aceasta are parte de o surpriză neplăcută când iubitul ei devine obsedat de ea şi începe să o şantajeze în loc să îi ofere afecţiune.

Regizat de: William Riead
Cu: Olivia Hussey, Don Murray, Anthony John Denison

Bucuresti, 04.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *