free download 78 travel guides written by experts

Movies 24 March Highlights: Premierele lunii martie

Bestia (Splintered)
Miercuri, 2 martie, la 22:00

Un horror în care o adolescentă, obsedată de lucrurile inexplicabile, ajunge în ţinutul Welsh, împreună cu prietenii ei. Dar habar nu au că o creatură periculoasă care bântuie în zonă omoară atât oamnei, cât şi animale. După ce este martoră la un atac brutal asupra prietenului ei, fata scapă, dar ajunge într-o cameră iar ceva încearcă să intre acolo.

Regizor: Simeon Halligan
Actori: Holly Weston, Stephen Walters, Sacha Dhawan

Noi, juraţii… (We The Jury)
Luni, 7 martie, la 22:00

Când o vedetă de televiziune îşi împuşcă şi ucide soţul adulter, juriul trebuie să ia o decizie: este vorba de crimă sau omor prin prudenţă din cauza stării mentale a acuzatei, provocate de comportamentul violent al soţului? Pe măsură de juraţii încearcă să ajungă la o decizie, prejudecăţile lor individuale, conflictele dintre sexe şi tensiunile apar la scurt timp. Va putea oare juratul Alyce (Kelly McGillis) să menţină situaţia sub control?

Regizor: Sturla Gunnarsson
Actori: Kelly McGillis, Lauren Hutton, Nicholas Campbell

Misterele insulei Shadow: Mirele dispărut (Shadow Island Mysteries: Wedding For One)
Vineri, 11 martie, la 22:00

Un film despre managerul unei staţiuni turistice de pe o insulă, care visează să devină scriitoare de romane poliţiste. Când o nuntă este rezervată în staţiune şi mirele dispare fără urmă, autoarea în devenire se trezeşte în mijlocul evenimenteleor, pe măsură ce încearcă să rezolve cazul. Va putea oare să descopere indiciile, să descifreze semnificaţiile mesajelor ciudate şi să afle ce s-a întâmplat cu bărbatul?

Regizor: Gary Yates
Actori: Jennifer Finnigan, Natalie Brown, Shaun Benson

Legături obscure (To Love, Honor And Deceive)
Miercuri, 16 martie, la 22:00

Vanessa Marcil joacă rolul lui Sydney, soţie devotată şi mamă, a cărei viaţă este răstălmăcită când soţul şi fiul ei mor într-un accident de barcă. Dar când află despre viaţa secretă a soţului ei şi că cei doi ar putea fi încă în viaţă, face echipă cu un poliţist local pentru a afla adevărul, chiar dacă FBI ordonase poliţiei să stea deoparte.

Regizor: Michael W. Watkins
Actori: Vanessa Marcil, James Wilder, Leland Orser

Sub noua conducere (Under New Management)
Marţi, 22 martie, la 22:00

Chris Diamantopoulos apare în rolul expertului de pe Wall Street, Robert Monte, care îi face o promisiune nesigură unchiului lui, un cap al mafiei bătrân, că va avea grijă de banda acestuia după moartea lui. Când bătrânul moare, Robert încearcă să-i aducă pe mafioţi într-o afacere legală, transformându-le clubul într-un birou de afaceri imobiliare. Din nefericire pentru ei, un agent FBI suspicios le urmăreşte fiecare mişcare, aşteptând să-i prindă.

Regizor: Joe Otting
Actori: Kelly Overton, Chris Diamantopoulos, Isiah Whitlock Jr.

Purul adevăr (Plain Truth)
Vineri, 25 martie, la 22:00

Când trupul unui copil este găsit la o fermă Amish din Pennsylvania, suspiciunea cade asupra lui Katie Fitch (Alison Pill), în vârstă de 18 ani şi necăsătorită, despre care poliţia crede că şi-a ucis copilul. Avocatul apărării, Ellie Harris (Mariska Hargitay) preia cazul fetei, având în vedere că aceasta neagă faptul că ar fi dat naştere copilului. Ellie începe să creadă că ar putea fi vorba de mai mult decât pare.

Regizor: Paul Shapiro
Actori: Mariska Hargitay, Alison Pill, Jan Niklas

Bucuresti, 11.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *