free download 78 travel guides written by experts

Movies 24 – aprilie 2010 – Filmele saptamanii

Dragoste în fuga mare (Apartment Hunting)

Premieră

Luni, 5 aprilie, de la 21.00

O comedie romantică despre un jurnalist a cărui nouă misiune îl face nevoit să-şi confrunte problemele din căsătoria nefericită. Lui Ben Riddick i se cere să scrie un articol despre serviciile matrimoniale prin telefon, ceea ce îl obligă să vadă că relaţia cu Sarah, soţia lui, nu este cum ar trebui.

Cu: Andrew Tarbet, Kari Matchett
Regizor: Bill Robertson

Sfântul Ralph (Saint Ralph)

Luni, 12 aprilie, de la 21.00

O tragicomedie despre un şcolar neastâmpărat care lasă în urmă viaţa tragică de acasă şi se înscrie la Maratonul din Boston, cu gândul să-l câştige. Ralph (Adam Butcher) este marginalizat de colegii de clasă, dar viaţa lui devine şi mai grea când mama intră în comă. Convins că un miracol o va salva, Ralph, cu ajutorul profesorului său, un preot catolic, începe să se antreneze pentru Maratonul din Boston, în speranţa că dacă va câştiga, va fi miracolul de care mama lui are nevoie.

Cu: Adam Butcher, Campbell Scott, Jennifer Tilly
Regizor: Michael McGowan

Fata din New Waterford (New Waterford Girl)

Premieră

Luni, 19 aprilie, de la 21.00

Adolescenta Agnes-Marie Pottie (Liane Balaban) visează la o viaţă de artistă, dar se simte izolată în oraşul său natal modest din Canada, New Waterford, Nova Scotia. Frustrarea ei e cu atât mai mare când profesoara de arte îi recomandă un institut din Manhattan, iar părinţii refuză să o lase să meargă. Însă, când o familie din New York se mută alături, Agnes-Marie o întâlneşte pe Lou (Tara Spencer-Nairn), foarte asemănătoare ei, iar cele două fete îşi plănuiesc un viitor în altă parte.

Cu: Liane Balaban, Tara Spencer-Nairn
Regizor: Allan Moyle

Bucurie furată (Stolen Miracle)

Premieră

Luni, 26 aprilie, de la 21.00

O dramă bazată pe o poveste adevărată. Karen (Marnie McPhail) şi soţul ei, Phil (Hugh Thompson) trăiesc coşmarul oricărui părinte când copilul lor este răpit de o femeie cu dublă personalitate (Nola Augustson), care se deghizează în asistentă medicală. Sergentul de poliţie, Jane McKinley (Leslie Hope) începe căutarea, încercând să pătrundă în mintea celei care l-a răpit pentru a găsi copilul înainte de a fi prea târziu.

Cu: Leslie Hope, Nola Augustson, Marnie McPhail, Hugh Thompson
Regizor: Norma Bailey

Marţea XL: Două filme

În fiecare marţi, de la 21.00 şi 23.00

Pregăteşte-te de o seară captivantă în fiecare marţi din aprilie, pentru că Movies 24 ţi-a pregătit două filme delicioase. Pe 6 aprilie se difuzează Looking for an Echo (21.00), în care un artist se gândeşte să-şi reunească trupa şi The Ghost, cu Julie Lee în rolul unei chinezoaice şi mireasă sub acoperire ce urmează să fie livrată. În Illegal Aliens (21.00, pe 13 aprilie), trei extratereştrii se trensformă în femei provocatoare, urmat de comedia Spent. Pe 20 aprilie, Anne Heche este divorţată şi ofiţer la Marină, în One Kill, după care urmează thrillerul despre război, The Eleventh Hour. Pe 27 aprilie, se difuzează thrillerul plin de suspans Nowhere To Hide, cu Meredith Monroe în rolul unei văduve urmărite de ucigaşul soţului ei, urmat de No Bad Days, o comedie-acţiune filmată în exotica Peninsulă Yucatan.

Filme cu staruri

În fiecare duminică, de la 23.00

Movies 24 prezintă o colecţie de filme cu multe staruri, în care îi puteţi urmări pe unii dintre cei mai mari actori ai marelui ecran. Talk Radio (4 aprilie) este cu Alec Baldwin, John C. McGinley şi Eric Bogosian, într-o poveste despre realizatorul unei emisiuni de radio din Dallas, care află că emisiunea sa controversată va fi transmisă la nivel naţional. În Aurora Borealis (11 aprilie), Joshua Jackson îl interpreează pe Duncan Shorter, un bărbat care se străduieşte să accepte moartea tatălui său. Urmează Heart of Fire (18 aprilie), cu Patrick Duffy, şi premiera In the Name of the People (25 aprilie).

Zona întunecată

În fiecare sâmbătă, de la 23.00

Ţi-e frică de întuneric? Vei afla în curând că filmele ‘Dark Zone’ de pe Movies 24 îţi vor da fiori pe şira spinării! De la criminalul în serie din Spiker (cu premiera pe 3 april), la House of Fears despre Halloween (cu premiera pe 17 aprilie), drama SF, Project Viper (10 aprilie) şi Epicentru (24 aprilie), pregăteşte-te de frică şi tensiune luna aceasta!

Detectivul Stone

În fiecare sâmbătă, de la 19.00 şi 21.00

Movies 24 îţi oferă câte două episoade din acest serial canadian poliţist, în fiecare sâmbătă, din 10 aprilie. Fostul poliţist şi puşcăriaş Tom Stone (Chris Martin) devine detectiv sub acoperire împreună cu Caporalul Marina Di Luzio (Janet Kidder), care lucrează ca specialist criminalist la Royal Canadian Mounted Police. Pe 10 aprilie, cei doi caută o fată dispărută în Cold Comfort şi investighează războiul dintre o familie şi o companie de gaze în Dead Dog Rain. În For the Money, pe 17 aprilie cei doi anchetatori examinează afacerile de pe o platformă petrolieră, iar, în Good Cop, Bad Cop, cei doi se confruntă cu dovezi surprinzătoare şi neaşteptate. În final, pe 24 aprilie, Stone şi Di Luzio descoperă o înşelătorie într-un spital (Taking Care of Business), iar Di Luzio este preocupată de şansele de promovare (The Bomb).

The Love Boat vs. MacGyver

În fiecare duminică, din 11 aprilie, de la 17.10 şi 19.00

Fanii televiziunii americane se pot bucura luna aceasta pentru că pe Movies 24 vor avea premiera filme artistice – versiuni a unora dintre cele mai de succes seriale din Statele Unite. The Love Boat, la 17.10 îi prezintă pe Teri Hatcher şi Stephanie Beacham în The Shipshape Cruise şi Who Killed Maxwell Thorn, iar în The Valentine Voyage hoţii de bijuterii dau năvală pe vas. În plus, avem două premiere ale filmului MacGyver, la 19.00: The Lost Treasure of Atlantis, în care MacGyver face echipă cu un tânăr învăţăcel pentru a da de urma unor artefacte aparţinând oraşului Atlantis, iar în Trail to Doomsday, MacGyver încearcă să pună capăt unui plan terorist.

Bucuresti, 15.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *