metalshow

Motorola sponsorizeaza “Privind Copiii”

Motorola anunţă astăzi sponsorizarea festivalului internaţional de film “Privind copiii” care se va desfăşura în Bucureşti, între 15 şi 20 noiembrie, pentru a sărbători Ziua Drepturilor Copilului de pe 20 noiembrie. Festivalul îşi propune să promoveze Drepturile Copilului în România şi este organizat de Asociaţia pentru Comunicare audio-vizuală Signis România, în parteneriat cu UNICEF România şi cu Institutul francez.

Proiectul “Privind copiii” se adresează tinerilor cu scopul de învăţare şi asimilare a limbajului audio-vizual, ca alternativă de exprimare de sine. În cele cinci ateliere de creaţie audio – video organizate pentru copiii din Iaşi, Câmpulung, Timişoara şi Bucureşti, participanţii au dat viaţă propriilor idei creative pe tema Drepturile Copiilor şi a Dreptului de familie. Producţiile vor fi prezentate şi premiate la festivalul “Privind Copiii”, care va cuprinde şi o competiţie de filme documentare europene şi o selecţie de filme de ficţiune (premiate de Signis* la nivel european). Proiecţiile vor fi urmate de dezbateri pe tema Drepturilor Copiilor.

“Întâlnirea dintre dinamica filmului şi ştiinţele sociale poate ajuta în rezolvarea unor situaţii dificile, precum şi în analizarea posibilităţilor personale de dezvoltare şi de manifestare a adolescentului. Pentru noi, contribuţia pe care o are Motorola la realizarea acestui proiect este foarte importantă. Dar, mai ales, înseamnă foarte mult faptul că o companie atât de importantă se implică direct într-o activitate socio-culturală şi sprijină tineri aflaţi în situaţii de risc”, spune Anca Berlogea, preşedinte Signis România.

“Pentru compania Motorola, este extrem de importantă comunitatea în care îşi desfăşoară activitatea. Este o mare bucurie pentru noi să aducem zâmbetele pe chipurile copiilor, ori de câte ori avem ocazia, dar mai ales să contribuim la dezvoltarea lor”, declară Irina Ciobanu, Country Manager interimar Motorola România.   
 
*Asociaţia Signis World, alături de Interfilm, acordă premii în cadrul juriilor ecumenice, jurii paralele prezente în mari festivaluri de film precum Cannes, Berlin, Veneţia sau Montreal.

Bucuresti, 16.11.2006

 

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *