free download 78 travel guides written by experts

Motorola DEFYTM, un smartphone pregatit pentru orice, vine in Romania in oferta COSMOTE

Motorola si COSMOTE anunta Motorola DEFY™ un smartphone cu sistem de operare Android™ cu un design special si caracteristici care il diferentiaza de smartphone-urile obisnuite.

Motorola DEFY™ cuprinde toate specificatiile pe care cumparatorii s-ar astepta sa le prezinte un smartphone – Android 2.1 upgradabil la 2.2, ecran tactil de 3.7” cu rezolutie inalta care ofera experiente deosebite la navigarea pe internet, browser de internet cu Adobe® Flash® Lite® incorporat ce permite accesarea mai multor pagini web cu continut Flash, vizualizarea pozelor si videoclipurilor; camera foto de 5 megapixeli cu blitz, zoom digital si auto focus care permite surprinderea momentelor importante, 2GB card inclus, tehnologie CrystalTalk® PLUS care amplifica vocea prin actiunea inteligenta a doua microfoane, fara a fi nevoie sa ridici tonul vocii pentru a acoperi zgomotul de fond.

“Motorola DEFY™ este inainte de toate un smartphone performant, daca analizam caracteristicile tehnice, insa nu doar atat – este un smartphone pregatit pentru orice. Construit respectand standardul IP67 de rezistenta la socuri, zgarieturi, praf si apa, Motorola DEFY™ face fata oricarei situatii: o convorbire cand tocmai incepe sa ploua, o bautura varsata din neatentie, o cadere in nisip la mare sau pe asfalt in timp ce alergati spre o intalnire importanta” declara Mihai Madas, Sales Manager Romania, Serbia & Moldova.

„Motorola Defy se potriveste perfect cu planul tarifar COSMOTE Adventure creat special pentru telefoanele inteligente si care va imbunatati experienta in utilizare. Ne bucuram sa le putem oferi in premiera clientilor nostri acest terminal de exceptie”, a declarat Alexandru Munteanu, Sales and Operations Manager, COSMOTE Romania.

De asemenea, Motorola DEFY™ beneficiaza de DLNA ceea ce ne permite vizualizarea, stocarea si impartirea continutului multimedia cu alte aparate compatibile din locuinta precum televizoare HD, console de jocuri si calculatoare.

Un element de noutate este reprezentat de Media Player-ul Conectat la internet. Nu este un simplu mediu de organizare si redare a galeriei musicale si video ci o noua forma de divertisment. Numele piesei, informatii despre album, versurile si alte informatii sunt disponibile in timp real cu redarea melodiei. Puteti afla ce asculta cei din jurul vostru si chiar crea topuri cu cele mai ascultate melodii.

Motorola DEFY™ poate fi personalizat cu ajutorul celor peste 100,000 de aplicatii, widget-uri si jocuri disponibile pe Android Market™ si de asemenea ofera acces la serviciile Google™, precum Google Search™, Google Maps™ and Gmail™.

Disponibilitate

Motorola DEFY este deja disponibil in Romania in toate magazinele COSMOTE si Germanos la pretul de 199 RON (TVA inclus) cu planul tarifar COSMOTE Adventure si 179 RON (TVA inclus) in cazul portarii numarului in reteaua COSMOTE pentru acelasi plan tarifar. De asemenea, dispozitivul poate fi achizitionat la pretul de 1.199 RON (TVA inclus), fara conectare.

Bucuresti, 26.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *