free download 78 travel guides written by experts

Motoare turate la maxim cu ECCO Biom la Women Rally

Brandul danez ECCO celebrează femeile pasionate de motorsport prin susţinerea evenimentului Women Rally ce a avut loc în perioada 15-16 septembrie 2018 în oraşele Cluj-Napoca şi Alba Iulia.

Women Rally este un concept nou, de mare anvergură, organizat pentru prima dată în România, dedicat exclusiv doamnelor şi domnişoarelor posesoare ale permisului de conducere de minimum doi ani.

ECCO Biom la Women Rally

Un astfel de eveniment oferă o evadare din stresul zilnic al vieţii urbane, dar există un element urban pe care doamnele şi domnişoarele pasionate de motorsport doresc să îl ia cu ele pe traseu: încălţămintea ECCO Biom C.

Preconcepţiile despre aptitudinile femeilor în condusul sportiv au fost spulberate la Women Rally, raliu care se numără printre cele mai importante evenimente sportive de acest gen din ţară. Turând motoarele la maxim, conducătoarele auto au evidenţiat noua mişcare feminină: stilul athleisure.

Chiar şi atunci când sunt supuse probelor speciale de îndemânare, nu este nevoie ca şoferiţele să renunţe la stil, ECCO Biom C fiind un sneaker minimalist care îmbină tehnologia de performanţă, stilul atheleisure şi strălucirea de înaltă clasă ECCO SILKEN-SHINE LEATHER oferind astfel un lux atemporal.

Noua colecţie ECCO Biom C – inspirată de sportivi şi dezvoltată împreună cu triatleţi de elită – încurajează participarea la competiţii sportive de orice gen, inclusiv raliuri. Indiferent de sportul practicat, tehnologia BIOM® oferă o amortizare superbă şi un confort sporit, în timp ce talpa joasă asigură o poziţe naturală a piciorului şi îmbunătăţeşte adaptarea la sol, iar inserţiile uşoare din cauciuc din talpă îmbunătăţesc aderenţa şi flexibilitatea.

Atât versiunea pentru femei, cât şi cea pentru bărbaţi a colecţiei ECCO BIOM C sunt oferite în sofisticatul “Volluto”, care te poate conduce către rezultate extraordinare atât în competiţiile sportive cât şi în viaţa de zi cu zi.

Noua colecţie ECCO BIOM C se găseşte în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov, Sibiu şi Galaţi, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *