free download 78 travel guides written by experts

Motive noi de pedalat – noua colecție Fabulous Baskets de coșuri de bicicletă

Din atelierul de meșteșugari în aglomerația spațiului urban, acesta este traseul pe care coșurile de răchită Fabulous Baskets îl parcurg până la proprietarii de biciclete. Și pentru că primăvara și-a intrat în drepturi, echipa din spatele brandului Fabulous Baskets propune o nouă colecție de sezon, care să transforme un peisaj urban incolor și supraaglomerat, într-unul plin de culoare, cu un aer fresh și modern.

”Noua colecție vine cu multiple variante de forme, dimensiuni și culori de coșuri pentru accesorizarea bicicletelor. Ne dorim să transformăm orașele în locuri în care oamenii să prefere bicicleta ca mijloc de deplasare. De aceea, le oferim pasinonaților de ciclism și mișcare motive și mijloace estetice dar și practice de a face pedalatul șic și confortabil” Alina Huiban, Fabulous Baskets.

cosuri-bicicleta
Coșurile din răchită sunt produse de meșteșugari care încă mai știu să împletească răchită. Astfel, Fabulous Baskets este suport în dezvoltarea și continuitatea unor meșteșuguri transmise din generație în generație.

”Plus-valoarea pe care o oferim este dată de realizarea lor manuală, din partea unor oameni cărora le asigurăm perpetuarea acestei arte. Păstrăm toate aceste elemente dar adăugăm acel aer șic, urban, prin care să le adaptăm cerințelor pieței” Loredana Huiban, Fabulous Baskets.

Materialele pentru coșuri sunt naturale, de la răchită la piele. Au aplicații practice: după ce bicicleta este securizată, coșul poate fi detașat și folosit pentru cumpărături sau pentru a transporta chiar și animale de companie de talie mică. Coșurile sunt destinate să inspire întoarcerea la mici bucurii și creatoare de noi trenduri și personaje urbane: femeia modernă, occidentală, care își ia o fustă și o carte și iese la plimbare.

Colecția Fabulous Baskets pentru biciclete este adaptată oricărui tip de vreme și eveniment – husele impermeabile au apărut ca urmare a nevoilor consumatorilor. Cromatica aleasă respectă tendințele, completănd adecvat diferite tipuri de mode și ținute. Sunt condimentate cu mici detaii, de la motive tradiționale și până la designuri  urbane.

Comenzile pentru coșurile de bicicletă Fabulous Baskets se fac atât online pe www.fabulousbaskets.ro cât și telefonic la datele de contact de pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *