free download 78 travel guides written by experts

Mos Nicolae aduce vacute femeilor de etnie roma din judetul Mures

Fundaţia Heifer Project pentru România în parteneriat cu organizaţia non-profit Bothar Irlanda, Centrul de Resurse pentru Comunitaţile de Romi şi Fundaţia ADEPT organizează în localitatea Viscri deschiderea oficială a proiectului “Empowering Roma Women in Mures County” – “În sprijinul femeilor de etnie romă din judeţul Mureş”. Evenimentul va avea loc în data de 06 decembrie 2014, ora 12:00, în localitatea Viscri, judeţul Braşov.

În cadrul acestui eveniment, 31 de văcuţe de lapte din cele 70 sosite cu avionul din Irlanda, vor fi distribuite unui grup ţintă format din tot atâtea familii din localitatea Viscri.

Heifer România și partnerii săi îşi propun ca beneficiarii aflaţi astăzi în sărăcie, să devină mici agricultori, capabili să ducă un trai mai bun si să participe în mod activ în rezolvarea problemelor locale. Prin intermediul proiectului, familiile nevoiaşe vor primi asistență în creșterea și îngrijirea animalelor, precum și în valorificarea produselor obținute, fiind încurajată asocierea între producători.

Urmând principiul de bază al Heifer International, “Dar din dar”, fiecare dintre familiile beneficiare, va dona la rândul ei, prima femelă pe care o vor obţine. În acest fel darul iniţial se va multiplica, iar lanţul beneficiarilor va creşte.

Bucuresti, 04.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *