Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Mos Craciun a lucrat la Farmacia HAPCIU

Sambata, 24 Decembrie,  Mos Craciun alaturi de Domnul  Farmacist HAPCIU a organizat pentru clientii celei mai noi farmacii din Tarnaveni o tombola cu premii.

Persoanele care au apelalat la serviciile Farmaciei Hapciu in perioada 1 Noiembrie – 23 Decembrie 2005 au primit un talon de participare astfel
ca in urma tragerii la sorti, au fost desemnati urmatorii castigatori: Premiul 1 – Mate Ibolya–Hajnal; Premiul 2 – Puczi Viorica si Pinto Linda; Premiul 3 -Nemeth Mariana si Dobai Susana.
                  
Tot cu aceasta ocazie a fost desemnat prin vot si cel mai frumos copil al carui parinte este client al farmaciei: Candea Raluca.

Prezenti in numar mare la festivitate, clientii farmaciei s-au declarat extrem de multumiti de activitatea acestei noi farmacii a carei bilant de sfarsit de an demontreaza ca este un succes.

„ Dorim sa asimilam Farmaciei HAPCIU un concept inedit, acela de apropiere fata de pacient si de nevoile, grijile, problemele dar si de bucuriile acestora astfel ca ne preocupam de imbunatatirea continua a calitatii serviciilor si de cresterea satisfactiei Dumneavostra. Ne simtim obligati sa recompensam intelegerea si fidelitatea pacientilor si astfel am decis sa organizam periodic tombole si am introdus sistemul de acordare de reduceri pe baza cardurilor de fidelitate.” a declarat Marius Dumitrescu, Administrator al farmaciei.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *