Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Morti pana la apus

Charlaine Harris
Editura Leda
Grupul Editorial Corint

Vampirii au devenit ceva obisnuit – ba chiar sunt cautati de multi. Japonezii au inventat sangele sintetic si ca atare vampirii nu mai trebuie sa omoare oameni. In fapt ei sunt victime ale unui virus care ii fac sa arate ca niste morti – asa cum este si Bill Compton care isi cauta un camin.

Sookie Stackhouse, o chelnerita intr-un bar, are un talent care se constituie intr-un handicap pentru ea: poate auzi gandurile celorlalti (ceea ce este deranjant in foarte multe ocazii). Reuseste insa (de la o anumita varsta) sa isi creeze o bariera mentala si sa nu mai aiba creierul invadat de gandurile tuturor.

Ce se intampla insa cand in viata ei apare vampirul Bill care nu transmite decat liniste si pe care nu il poate citi? Cum se integreaza acesta in orasul natal al familiei sale in care a revenit si unde este dorit chiar la unele reuniuni organizate de bunica lui Sookie? Ce este Sam – seful fetei?

Cine tot omoara femeile din oras?
Aflati totul si multe altele din cartea Morti pana la apus – care va prinde in actiunea sa inca de la primele pagini. Primul titlu dintr-o serie care se anunta foarte interesanta.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *