free download 78 travel guides written by experts

Morosanu vrea razbunare pentru plasele lui Negru

Ce crezi că i-a pregătit prezentatorului?

Marţea aceasta, Dan Negru încheie un nou sezon de excepţie “Plasa de stele”! Săptămână după săptămână, vedetele i-au căzut în plasă, trecând prin situaţii care mai de care mai provocatoare.

Şoc, furie, bucurie, frică, surprindere, acestea sunt doar o parte din emoţiile de care vedetele au avut parte în farsele lui Negru! A venit însă vremea reglării conturilor! Marţea aceasta, vedetele au pus la cale un plan de răzbunare! Ce crezi că i-a pregătit Cătălin Moroşanu lui Dan Negru?

Cătălin Moroşanu a fost una dintre victimele prinse de mai multe ori în plasa lui Negru! În urmă cu aproape doi ani, pentru luptătorul K1, echipa emisiunii a pus la cale o farsă spectaculoasă pe Transfăgărăşan! Circulaţia pe şosea a fost oprită timp de o oră, trei maşini au fost aruncate în prăpastie, iar una dintre ele a explodat. Toate aceste lucruri s-au întamplat sub privirea uimită a lui Cătălin Moroşanu, care nu ştia ce să facă pentru a-şi salva propria maşină. Rezistenţa la stres i-a fost testată la maxim luptătorului K1.

Şi sezonul acesta Cătălin Moroşanu a venit la “Plasa de stele”, fiind din nou protagonistul unei farse. În acest caz, totul a pornit de la un gest cât se poate de onorabil din partea lui Cătălin, luptătorul acceptând să filmeze un spot publicitar în care transmitea un mesaj de toleranţă socială. Nici prin gând nu-i trecea că filmarea urma să fie modificată şi că în spot va apărea înconjurat de mai multe persoane dezbrăcate dând de înţeles că ar face parte dintr-o grupare spirituală cu practici ciudate.

Marţi însă, a venit vremea lui Moroşanu! Acesta va apărea într-o ipostază inedită în platoul lui Negru. Ce credeţi că a pus la cale, ce surpriză i-a pregătit prezentatorului?

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială a emisiunii, plasadestele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/plasadestele.

Bucuresti, 07.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *