creative night talks

Moroșanu, copilot la Craiova la Super Rally

Din ring, pe traseul de curse! Weekendul ce tocmai s-a încheiat a fost unul inedit pentru Cătălin Moroșanu, care a avut parte de o experiență cu mulți cai putere.

Cunoscutul luptător a dorit să-i fie alături lui Mihai Leu la etapa Super Rally din Bănie (13-14 octombrie) și a ajuns copilot alături de Emil Ghinea.

„Bună seara din Craiova. Sunt alături de Mihai Leu, organizatorul acestui frumos eveniment de Super Rally”, a scris Moroșanu pe conturile sale înainte să urce în mașina de curse, un Renault Clio V 6, condus de pilotul din Mangalia Emil Ghinea.

Morosanu, copilot la Craiova la Super Rally

Etapa de la Craiova, cea de-a treia din cadrul campionatului național Super Rally de anul acesta, a adus la start și nume cunoscute de piloți, printre care și Dani Oțil, Titi Aur, Lucian Răduț, dar și Costel Cășuneanu, cel care a și câștigat această etapă. Costel Cășuneanu a pornit manșele finale ale etapei a treia a competiției din postura de câștigător al calificărilor. Pe o Skoda Fabia R5, Cășuneanu, lider în clasamentul general, a reușit să încheie în 03:24,090. Acesta a fost urmat de Dani Oțil și Titi Aur, după o luptă intensă pentru podium, ce s-a dat până în ultima manșă din cadrul finalelor.

37 de piloţi s-au întrecut în evenimentul organizat în zona pasajului Universitate din Craiova în acest weekend. Campionatul Național Super Rally este organizat de Mihai Leu și AMC Racing. Competiția se află la al doilea sezon, iar anul acesta startul a fost dat de orașul Mangalia, urmat de Târgu Mureș și Craiova. Cea de-a patra etapă și totodată finala se va desfășura la București (25-26 octombrie).

Super Rally 2019 este un eveniment organizat de Mihai Leu și AMC Racing și powered by Superbet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *