free download 78 travel guides written by experts

Mormanele de gunoaie si bisnitarii- imaginile care ii intampina pe turisti la intrarea in Romania

In aceasta seara, de la ora 19:00, in cadrul principalului grupaj informativ Kanal D, Christian Sabbagh va prezinta un amplu material despre imaginea dezastruoasa a Romaniei la punctele de frontiera. Inca de la intrarea in tara, turistii au parte de un peisaj dezolant, care ii face pe multi sa se intrebe daca au ajuns realmente la destinatia pentru care au optat pentru vacanta.

Conform statisticilor, in Romania ne trec pragul peste doua milioane de straini.

Asa cum puteti urmari in aceasta seara la Stirile Kanal D, impactul vizual la intrarea in tara este unul jalnic: mormane de gunoaie, turme de oi care pasc linistite chiar langa punctele de frontiera, chiar si obisnuitii bisnitari gata sa faca bani din orice. Situatia este una generala, fie ca este vorba de Vama Nadlac, Bors sau Moravita.

Vama Moravita, cea care face legatura cu Serbia, a ajuns in 25 de ani de democratie un soi de muzeu in aer liber al gunoailor menajere. La hotarul tarii pana si panoul care avertizeaza amenda contraventionala pentru depozitarea deseurilor este prea putin vizibil.

Nu ratati un reportaj socant marca Stirile Kanal D, in aceasta seara, de la ora 19:00, la Kanal D! Materialul din aceasta seara se inscrie intr-o serie de reportaje care descriu starea jalnica in care se afla punctele cheie de la frontiera Romaniei.

Bucuresti, 23.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *