Kinodiseea

More Than Pub, al doilea an pe catwalk alaturi de DEICHMANN

Agentia de comunicare More Than Pub continua colaborarea cu cel mai mare retailer de incaltaminte din lume: DEICHMANN. Parteneriatul dintre cele doua companii, inceput in anul 2008, s-a dovedit benefic pentru ambele parti, depasind cele mai optimiste asteptari.

Dupa 3 ani de la infiintare, agentia de comunicare More Than Pub se poate lauda cu reusita fidelizarii clientilor sai, deruland si astazi, cu marea majoritate, proiecte de si mai mare anvergura. Oferind servicii integrate de relatii publice, organizare de evenimente “croite” dupa specificul si cerintele fiecarui client, precum si servicii premium de marketing direct, agentia a ajuns sa stabileasca parteneriate de durata cu Clientii sai. Asta deoarece More Than Pub nu urmareste sa presteze strict niste servicii, ci sa castige prin rezultatele obtinute increderea si respectul Clientilor.

Incepand din ianuarie 2008 More Than Pub a obtinut contul de PR al DEICHMANN, raspunzand de aparitiile acestuia in mass-media, precum si de strategia de organizare a unor evenimente adresate reprezentantilor mass media. Anul trecut agentia s-a focusat pe extinderea nationala a retelei de magazine DEICHMANN, proces ce a cuprins inaugurarea a cinci noi magazine in Sibiu, Suceava, Bacau, Oradea si Buzau. Tot ce a insemnat mediatizarea si comunicarea cu presa locala, pre si post eveniment, a fost sustinut proactiv si cu rezultate optime. Insa si strategia de comunicare dezvoltata cu presa centrala s-a dovedit eficace in momentul in care, la inceputul anului 2009, DEICHMANN a deschis alte doua magazine in Bucuresti. Fiind deja stabilita o relatie eficienta cu mediile de comunicare centrale, acestea au preluat rapid mesajul DEICHMANN, lucru demonstrat de numarul mare de clienti, care au trecut pragul magazinelor in primele zile dupa inaugurare.
 
„Parteneriatul cu More Than Pub a fost o alegere inspirata din partea noastra. Inca de la inceput am simtit interesul si dedicatia reala a agentiei pentru DEICHMANN. Este o echipa tanara, plina de idei creative si indraznete, ce s-au potrivit perfect cu identitatea companiei noastre. Speram ca pe viitor sa ne continuam colaborarea in cele mai bune conditii si sa ne <<aventuram>> in proiecte provocatoare, incitante <<pe tocuri DEICHMANN>>” declara Augustina Artemie, Head of Marketing, DEICHMANN

Bucuresti, 07.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *