free download 78 travel guides written by experts

„Montarea plăcilor ceramice de dimensiuni mari“ și „Vremea grătarelor“ – proiectele lunii august la HORNBACH

HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, oferă clienților săi o gamă completă de articole destinate montării plăcilor ceramice de dimensiuni mari. Totodată, în magazinele rețelei HORNBACH se poate găsi o varietate de articole pentru realizarea unui grătar reușit, toate acestea însoțite de sfaturile avizate ale consultanților din magazine.

„În contextul unei dezvoltări constante a segmentului de DIY, tot mai mulți oameni își amenajează singuri casa și grădina. Una dintre activitățile pe care și le însușesc este montajul plăcilor ceramice, care, deși pare facil la prima vedere, necesită urmarea îndeaproape a unor recomandări specifice“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General HORNBACH România.

Potrivit specialiștilor HORNBACH, primul pas în procesul de montaj al plăcilor ceramice de dimensiuni mari constă în curățarea de praf și substanțe antiaderente a suprafeței-suport, dar și în uscarea acesteia. Urmează turnarea șapei autonivelante, în cazul în care suprafața-suport prezintă denivelări, iar pentru zonele expuse la umiditate ridicată este necesară tratarea suprafeței cu o hidroizolație biocomponentă flexibilă, bazată pe ciment și emulsie polimerică.

catalog august HORNBACH

Se continuă cu grundul de amorsare, care se aplică în profunzime, pentru a egaliza nivelul de absorbție al apei. În continuare, stratul de adeziv se aplică cu o mistrie canelată, activitate urmată, în această ordine, de montarea plăcilor cu ajutorul penelor de nivelat, aplicarea chitului de rosturi și, în cele din urmă, curățarea suprafeței placate.

Pentru montarea corespunzătoare a plăcilor ceramice, clienții pot găsi în magazine un sortiment variat de plăci ceramice de dimensiuni mari și articole necesare realizării tuturor pașilor enumerați, iar pentru cei care nu îndrăznesc să facă singuri acest lucru, HORNBACH le pune la dispoziție servicii de montaj cu garanție de 2 ani a lucrării.

Recomandările specialiștilor HORNBACH pentru alegerea și utilizarea optimă a grătarului

Pentru că ne aflăm încă în sezonul estival, specialiștii HORNBACH vin în atenția clienților cu o selecție de sfaturi despre utilizarea grătarelor, una dintre activitățile preferate în această perioadă. Este important de menționat însă că, pentru a obține cele mai gustoase preparate și a menține grătarul într-o formă adecvată pentru utilizare, trebuie urmate câteva sfaturi.

Cele mai răspândite modele de grătare sunt cele care funcționează pe bază de lemn sau cărbune deoarece sunt și cel mai ușor de folosit. Acestea sunt relativ ușoare, combustibilul este accesibil ca preț, iar lemnul ars dă o aromă deosebită preparatelor. Pe de altă parte, grătarele pe gaz și cele electrice sunt mai practice deoarece focul poate fi pornit imediat, se curăță rapid, reglarea intensității flăcării este facilă, nu produc mult fum, deci sunt ideale pentru zonele mai restrânse.

În magazinele HORNBACH, clienții pot găsi diverse tipuri de grătare și accesorii aferente, adaptate preferințelor și nevoilor lor. În acest sens, retailerul le propune clienților marca Tenneker – care se găsește în exclusivitate în magazinele proprii -, ce oferă nenumărate variante de grătare, pe mangal, pe gaz sau cu funcție de afumare, produse de înaltă calitate, la un preț avantajos, testate, sigure și cu garanție de 10 ani.

Pentru a răspunde nevoilor clienților, în magazinele HORNBACH, în cele două zone special dedicate proiectelor, pe tot parcursul lunii august consultanții vor oferi informații și sfaturi avizate despre produsele destinate activităților de montare a plăcilor ceramice și de utilizare a grătarului. Mai multe detalii găsiți pe site-ul www.hornbach.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *