free download 78 travel guides written by experts

“Monstrii si Piratii” de la Kinder Joy prind viata pe scena Teatrului Ion Creanga

Kinder Joy aduce bucurie în viaţa copiilor şi-i invită la teatru. "Monştrii şi Piraţii" din noua colecţie de surprize, prind viaţă la Teatrul Ion Creangă (TIC), în piesa "Aventuri la Şcoala Piraţilor", regizată de Cornel Todea. Premiera, a avut loc ieri şi s-a bucurat de un public numeros din care au facut parte si celebrităţi însoţite de copiii lor: Amalia Năstase şi fiica sa cea mare Alessia, Maia Morgenstern şi fetiţele ei, Elvira Deatcu şi fiul său, Irina Marinescu şi băieţelul ei, Cosmin Cernat şi fetiţa sa, Christel şi Cristian Ţopescu împreună cu băieţelul lor, Răzvan Simion – jumătatea brunetă a matinalului de la Antena 1- cu soţia şi fetiţa. Vedeta B1TV, Roxana Iliescu, a devit împreună cu fiicele sale, Tereza şi Vanessa, cea din urmă, de numai 4 luni, fiind cea mai tânără spectatoare a piesei. Gazda evenimentului a fost actriţa Daniela Nane.

Monştrii şi Piraţii de la Kinder Joy vor porni într-o caravană prin ţară şi vor da reprezentaţii cu piesa de teatru în Iaşi, Cluj, Timişoara şi Constanţa. În Bucureşti "Aventuri la Şcoala Piraţilor" va intra în repertoriul TIC şi se va juca până pe data de 31 ianuarie 2009.

Pe parcursul caravanei, Tanu Căpitanu şi Greta Sireneta, doi membri de seamă ai "Şcolii Piraţilor" împreună cu mascota Kinder Joy vor poposi în oraşele înscrise în program după cum urmează: pe 18 şi 19 octombrie, respectiv 8 şi 9 noiembrie în Bucureşti, pe 25 şi 26 octombrie în Iaşi, pe 1 şi 2 noiembrie în Constanţa, pe 15 şi 16 noiembrie în Timişoara şi pe 22 şi 23 noiembrie în Cluj. Echipa piraţilor Kinder Joy va vizita mai multe şcoli, va dezvălui copiilor doar o parte din secretele lor – pentru a-i face curioşi – şi va împărţi invitaţii la piesa de teatru, unde micuţii vor putea veni alături de un părinte. Acest program se desfăşoară cu acordul inspectoratelor şcolare atât în Bucureşti cât şi în ţară.

”Iniţiativa Kinder Joy de a aduce pe scenă “Monştrii şi Piraţii”, personajele din noua colecţie de surprize – o premieră în România – îşi propune să ofere copiilor o soluţie alternativă de petrecere a timpului liber şi să trezească interesul acestora pentru cultură. Prin acest program-caravană, Kinder Joy invită elevii din Bucureşti şi din marile oraşe ale ţării să redescopere lumea magică şi plină de aventuri a teatrului”, a declarat Zina Barbaros, brand manager Ferrero România.

"Aventuri la Şcoala Piraţilor" este un spectacol interactiv, cu o durată de aproximativ o oră, care îi încurajează pe copii să fie mai mult decât simpli spectatori. Piesa a fost scrisă de George Popovici, pusă în scenă de Cornel Todea iar din distribuţie fac parte Anca Zamfirescu, Eduard Jighirgiu, Ionuţ Ciocia, Oliviu Bughiu, Gabriel Coveşanu, Marius Nănău, Adriana Drăguţ, Cornelia Pavlovici, Ion Arcudeanu şi Mariana Procopie. Scenografia este semnată de Anca Pâslaru, coregrafia aparţine lui Păstorel Ionescu, iar muzica a fost compusă de Eduard Jighirgiu.

Bucuresti, 13.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *