metalshow

“Monstrii si Piratii” de la Kinder Joy prind viata pe scena Teatrului Ion Creanga

Kinder Joy aduce bucurie în viaţa copiilor şi-i invită la teatru. "Monştrii şi Piraţii" din noua colecţie de surprize, prind viaţă la Teatrul Ion Creangă (TIC), în piesa "Aventuri la Şcoala Piraţilor", regizată de Cornel Todea. Monştrii şi Piraţii de la Kinder Joy abia s-au intors dintr-o caravană prin ţară in care au dat reprezentatii în Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara şi Constanţa. În Capitală "Aventuri la Şcoala Piraţilor" a intrat în decembrie în repertoriul TIC unde se va juca până la sfârşitul lunii ianuarie 2009.

”Iniţiativa Kinder Joy de a aduce pe scenă “Monştrii şi Piraţii”, personajele din noua colecţie de surprize – o premieră în România – îşi propune să ofere copiilor o soluţie alternativă de petrecere a timpului liber şi să trezească interesul acestora pentru cultură”, a declarat Zina Barbaros, brand manager Ferrero România.

"Aventuri la Şcoala Piraţilor" este un spectacol interactiv, cu o durată de aproximativ o oră, care îi încurajează pe copii să fie mai mult decât simpli spectatori. Piesa a fost scrisă de George Popovici, pusă în scenă de Cornel Todea iar din distribuţie fac parte Anca Zamfirescu, Eduard Jighirgiu, Ionuţ Ciocia, Oliviu Bughiu, Gabriel Coveşanu, Marius Nănău, Adriana Drăguţ, Cornelia Pavlovici, Ion Arcudeanu şi Mariana Procopie. Scenografia este semnată de Anca Pâslaru, coregrafia aparţine lui Păstorel Ionescu, iar muzica a fost compusă de Eduard Jighirgiu.

Bucuresti, 08.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *