free download 78 travel guides written by experts

„Monoloagele vecinului”, „o inedita radiografie sociala contemporana”

Vineri, 10 octombrie / 19.00 / Imago Pub cu Scena (Piata Natiunile Unite, 3-5)

„O lampa cu picior, un casetofon si cateva elemente de costum. E tot ce are la dispozitie Laurentiu Banescu pentru un one-man-show antrenant, comic, strabatut insa in permanenta de un fior, de o unda thriller care este insusi sentimentul acut a ceva ce ramane incontrolabil, neprevazut. Secventele imaginate de autor, portretele imprumutate din realitate si foarte sugestiv caracterizate si aduse la rampa au ceva in comun. La umbra lampii ce le lumineaza insolit chipurile, indraznesc sa fie ele insele, asa cum la adapostul noptii se comit cele mai abominabile delicte.

Am spus mai sus ca „Monoloagele vecinului” este un one-man-show. E o definitie mult prea vaga desi indestul acoperitoare. Ceea ce izbuteste Laurentiu Banescu cu acest spectacol neobisnuit de longeviv este o inedita radiografie sociala contemporana evitand cu abilitate si un impresionant simt al rigorii locurile comune si accentele naturaliste sau umorul la prima mana, facil”. – Razvana Nita, Port.ro

Scris, interpretat si regizat de LAURENTIU BANESCU, spectacolul MONOLOAGELE VECINULUI a avut premiera in primavara anului 2011.

Spectacolul contine sapte monoloage punctate, nu intamplator, cu muzici alese de pe primul album SUBCARPATI (www.subcarpati.co) si reprezinta scanning-ul plin de comic si prospetime al unei societati a discrepantei sociale extreme, care evolueaza incet si dureros sub influenta unor modele si tendinte globale. Personajele lui sunt barbati romani cu varste de la 12 la 82 de ani, posibili vecini parca surprinsi de o camera ascunsa: batranul zgarcit si ipohondru, golanul lipsit de maniere si educatie, smecherul narcisist si limitat, antisocialul suferind de mania persecutiei si a teoriei conspiratiei, si multi altii, intr-un performance nonconformist.

Rezervari: 0741 372 039 sau //imagopub.ro/rezervar.

Pret bilet: 20 lei.

Bucuresti, 08.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *