free download 78 travel guides written by experts

Monitorizarea curselor speciale ale RATB cu ajutorul TrackGPS

In premiera la SIAB 2007

AROBS Transilvania Software, una dintre cele mai recunoscute firme de pe piaţa IT&C din România şi de peste hotare face posibila in premiera in Romania localizarea si monitorizarea curselor speciale ale RATB catre Salonul International de Automobile Bucuresti.

Totul se realizeaza cu ajutorul solutiei mobile TrackGPS care permite localizarea şi coordonarea parcului auto  prin GPS/GPRS. Sistemul foloseşte o harta vectoriala de înalta rezoluţie cu peste 200 de localitaţi din România la nivel de strada (compatibila iGO) permiţând informarea privind la poziţia vehiculelor, traseele parcurse de catre vehicule,  numarul de opriri, timpul exact petrecut în fiecare locaţie de oprire, precum şi o gama larga de rapoarte cum ar fi: foaia de parcurs, raport de viteze, raport de consum, tahograf digital şi istoric al maşinilor (evenimente precum schimb de anvelope, schimb de ulei, reparaţii, etc.).

Astfel sunt monitorizate cele 9 curse speciale apartinand RATB pe tot traseul pe care-l parcurg spre si dinspre SIAB.
Pentru a putea urmari exact ce se intampla pe traseu in timp real  va rog sa accesati link-ul:  //trackgps.arobs.ro/
folosind:
             utilizator: siab
             parola: demo

Putem estima un cost al sistemului TrackGPS de aprox. 450 euro la care se adauga un abonament lunar care se percepe pe fiecare masina si care reprezinta accesul la harta digitala a Romaniei cu peste 200 de localitati la nivel de strada (compatibila iGO).

"Arobs a instalat peste 1000 de masini cu sisteme de localizare si preconizeaza cresterea vinzarilor pina la sfirsitul anului la peste 1500 unitati." a declarat Voicu Oprean, Director General AROBS.

Avem clienti din diferite domenii de activitate, cum ar fi: ROMSTRADE (constructii), RDS RCS (operatori de telefonie si cablu), Medimfarm (industria farmaceutica) si altii.

Bucuresti, 8.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *