Kinodiseea

Monica Tatoiu isi arata colectia de palarii in editia speciala Acces Direct

Monica Tatoiu, invitată mâine, 29 aprilie, în emisiunea specială Acces Direct dedicată Nunţii Regale, îşi va arăta colecţia de pălării. De la 10.00 la16.00 şi de la 17.00 la 19.00 Simona Gherghe şi invitaţii săi vor comenta, în direct, imagini de la Londra.

Vineri, telespectatorii Antena 1 vor avea parte de o ediţie specială Acces Direct al cărei subiect va fi nunta Prinţului William cu Kate Middleton. Simona Gherghe îl va avea alături pe Cătălin Botezatu care, după ce a prezentat Next Top Model şi urmează să prezinte Burlacul II la Antena 1, a acceptat provocarea de a schimba scaunul de invitat pe care a stat de nenumărate ori la Acces Direct cu acela de coprezentator.

Printre invitaţi se numără Prinţul Paul şi Prinţesa Lia, Briana Caragea, Romaniţa Iovan, Rita Mureşan, Adina Buzatu, Cristina Stamate, dar şi Monica Tatoiu, care îşi va aduce colecţia de pălării. Conform tradiţiei, la Nunta Regală toate doamnele sunt obligate să poarte pălării, dress code-ul obligatoriu pentru doamne fiind menţionat şi pe invitaţii.

Echipa Acces Direct va avea şi un reporter special la Londra, dar şi alţii în ţară care să surprindă cum urmăresc românii Nunta Regala din Marea Britanie.

Bucuresti, 28.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *