free download 78 travel guides written by experts

Monica Macovei, invitata la „Vorbeste liber!”

În talk-show-ul de miercuri, 1 octombrie, ora 21.00, la TVR 1 şi pe TVR+, moderatorul şi invitata sa discută probleme de actualitate politică

Candidatul independent la prezidenţiale Monica Macovei a anunţat că îi va scrie preşedintelui cu privire la organizarea unui referendum pentru restrângerea imunităţii demnitarilor. Cazul Microsoft şi alte subiecte de actualitate politică sunt dezbătute de Sorin Avram şi Monica Macovei, invitata sa în ediţia Vorbeşte liber! de miercuri, 1 octombrie. Talk-show-ul Vorbeşte liber! poate fi urmărit de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe www.tvrplus.ro.

Autoexcluderea din PDL a fostului ministru al Justiţiei şi relaţia sa cu partidul din care a făcut parte sunt, de asemenea, subiecte de discuţie în emisiunea moderată de Sorin Avram din această seară. Tot atunci vom afla care este opinia Monicăi Macovei cu privire la declaraţia preşedintelui Băsescu referitoare la lipsa şanselor de câştig ale candidaţilor independenţi.

Vrea Monica Macovei să devină procuror în cadrul Parchetului European? Răspunsul la această întrebare, dar şi la alte întrebări pe care i le va adresa jurnalistul Sorin Avram – miercuri seară, la Vorbeşte liber!.

În fiecare zi, de luni până joi, de la ora 21.00, la TVR 1, lideri politici şi lideri de opinie dezbat la rece faptele fierbinţi ale zilei. Moderată de jurnalistul Sorin Avram, emisiunea Vorbeşte liber! abordează problemele majore ale zilei, evenimentele-cheie ale momentului, care generează cele mai multe comentarii. Lideri de opinie, personalităţi publice de notorietate, subiecte fierbinţi se întâlnesc într-o dezbatere „plină de nerv, dar fără nervi şi care nu va face jocurile nimănui” (Sorin Avram), de luni până joi, după Telejurnal, în direct la TVR 1.

Până în prezent, printre invitaţii jurnalistului Sorin Avram la Vorbeşte liber! s-au numărat Călin Popescu-Tăriceanu, Sorin Oprescu, Mircea Dinescu, Mircea Geoană, Liviu Dragnea, Mircea Sandu, Elena Udrea, Constantin Niţă, George Maior, Klaus Iohannis, Traian Băsescu, Ludovic Orban, Mădălin Voicu, Teodor Meleşcanu, Crin Antonescu.

Emisiunea este urmată, de la 22.00, de Biziday, cu Moise Guran, şi de late night show-ul Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru, de la ora 22.50. Toate cele trei programe pot fi urmărite şi pe TVR+, pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Bucuresti, 01.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *