metalshow

Monica Dumitriu vorbeste in cadrul Zilelor Biz despre inovatia in branding

Monica Dumitriu va schimba pentru câteva cateva minute poziţia de Brand Consultant la BrandTailors cu aceea de speaker în cadrul Zilelor Biz: „Am considerat invitaţia venită din partea organizatorilor evenimentului o provocare dat fiind faptul că inovaţia joacă un rol extrem de important în dezvoltarea, sau mai precis in menţinerea, brandurilor pe piaţă.”, a explicat Monica.

Miercuri, 25 noiembrie, în cadrul workshop-ului unde va vorbi, Brand Consultantul BrandTailors promite să trateze exhaustiv tema inovaţiei: „În prezentare voi elucida ce înseamnă, din mai multe perspective, loialitatea faţă de brand-uri precum şi rolul pe care il joacă inovaţia în acest context. Pentru fiecare dintre aceste “definiţii” voi aduce şi cazuistică relevantă. De asemenea, spre final, voi puncta modalităţile prin care putem să fim cu toţii mai inovativi din poziţia pe care ne aflăm, în funcţie de domeniul în care activăm.”, a concluzionat Monica.  

Monica Dumitriu a absolvit Academia de Studii Economice, Bucureşti. După ce a petrecut un an ca studentă bursieră la University College London, Monica s-a întors în România pentru a lucra în cadrul departamentului de marketing al unei multinaţionale. Însă, fiind pasionată de branding, a decis în urmă cu 3 ani să schimbe macazul în carieră şi s-a alăturat echipei BrandTailors, pe poziţia de Brand Consultant. Ea este membru al Chartered Institute of Marketing (MCIM) şi  va deveni Chatered Marketer in 2009.

Bucuresti, 17.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *