free download 78 travel guides written by experts

Monica Davidescu, de la sulf si namol, la planul inclinat de la “Totul e permis”

Monica Davidescu urcă luni, 23 decembrie, pe planul înclinat la 22,5 grade de la “Totul e permis”, ca să joace alături de colegii ei Ioana Blaj, Cosmin Seleși și Lucian Ghimiși. Ea va fi o chelneriță dintr-un club de noapte care încearcă să distreze doi burlaci.

“Am avut curaj să particip, ținând cont că am suferit un grav accident la picioare, anul trecut, într-un show, la o altă televiziune. Acum îmi e mult mai bine. Înainte, nici pe o suprafață plană nu puteam merge drept și fără dureri”, a spus Monica, la coborârea de pe planul înclinat. Starea de sănătate a talentatei actrițe s-a ameliorat semnificativ anul acesta, după ce a făcut o serie de tratamente pe bază de nămol și sulf la Mangalia.

Pe planul înclinat la 22,5 grade, Monica Davidescu va apărea în rolul chelneriței dintr-un club de noapte, în mega-producția “Petrecerea burlacilor”, în care mirele este Lucian Ghimiși, prietenul lui e Cosmin Seleși, iar Ioana Blaj este mireasa.

Cei doi burlaci au băut prea mult și și-ar dori să vadă niște… chiloței. La rugămintea prietenului mirelui, Monica va încerca să danseze pentru viitorul generică numai că, brusc, în încăpere intră mireasa, foarte nervoasă. Din acest moment începe scandalul.

„Totul e permis” este un show spectaculos, cu probe dintre cele mai amuzante și ingenioase, bazate pe teme de actorie, precum improvizația sau mima. Printre acestea se numără „Hai la dans”, “Joc orizontal”, “Fobiile” sau “Trupa de show”.

Proba de foc este aceea a planului înclinat la 22,5 grade, o suprafață pe care se alunecă foarte ușor și pe care concurenții – opt la număr, împărțiți în două echipe -, au de improvizat pe teme date, la indicațiile prezentatorului.

„Totul e permis” se difuzează luni, 23 decembrie, de la ora 23.30, la Antena 1.

Bucuresti, 20.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *