free download 78 travel guides written by experts

Monica Cadogan, CEO și cofondator Vivre, este primul investitor din Imperiul Leilor

Monica Cadogan, CEO și cofondator al companiei Vivre – cel mai mare retailer online de home decor din sud-estul Europei, este unul dintre investitorii care vor face parte din juriul Imperiul Leilor.

Imperiul Leilor este o nouă emisiune de divertisment, care va fi difuzată pe PRO TV, și se adresează celor ce au o afacere sau o idee de business pentru care au nevoie de finanțare.

În cei 7 ani de la lansarea companiei, Monica a construit un business de succes în 9 țări din sud-estul Europei: România, Bulgaria, Ungaria, Croația, Polonia, Slovacia, Slovenia, Cehia și Grecia.

“Când vorbim despre un business de succes, nu există idei bune sau rele, există doar planul potrivit, pe care trebuie să îl construiești și să îl duci la bun sfârșit. Un antreprenor trebuie să fie asemenea unui alergător de cursă lungă, adică să fie pregătit atât mental, cât și fizic pentru maratonul învățării. Pentru mine, participarea la Imperiul Leilor vine la pachet cu mult entuziasm. Cât despre misiunea mea, pot spune că sunt gata să demonstrez că nimic nu este imposibil!”, a declarat Monica Cadogan.

Monica Cadogan
Monica Cadogan

În emisiune, Monica va urmări cu atenție și va investi în modelele de business care au potențialul de a trece granițele țării, asemenea propriei companii. Propunerea care o va convinge va primi nu doar finanțare din partea ei, ci și consultanță, astfel încât să crească și să se transforme într-o afacere sănătoasă și de succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *