free download 78 travel guides written by experts

Monica Anghel si Bogdan Miu l-au ajutat pe Dumitru sa-si gaseasca o pereche pentru Sf. Valentin

Săptămâna aceasta, Monica Anghel şi Bogdan Miu l-au ajutat pe Floari Dumitru, din Drobeta Turnu Severin să aleagă o parteneră cu care ia o cină romantică de Sf. Valentin.

„Am ajuns pe ultima sută de metri a concursului „Pereche pentru tata”. Scopul nostru a fost îndeplinit, am vrut ca un bărbat care îţi creşte singur copilul să cunoască o femeie cu care să-şi petreacă Ziua Îndrăgostiţilor. Dintre toate cele care au vrut să-l cunoască pe Dumitru şi s-au înscris pe site, el a ales trei semifinaliste. Acestea au venit pe rând la radio în „Deşteptarea”, iar vineri el a decis cu care dintre ele să iasă la cină”, a povestit Monica Anghel.

„Cu plusuri şi minusuri, asemeni oricărui om, Gabriela şi Andreea din Bucureşti, dar şi Elena din Timişoara au încercat, să-l impresioneze pe Dumitru. Câştigătoarea a fost Gabriela din Bucureşti, o doamnă de 37 de ani, bibliotecară şi care are un băiat în vârstă de aproape 11 ani, Mihăiţă. Cred că cei doi au în comun umorul şi dragostea nemărginită pentru copiii lor”, a mărturisit Bogdan Miu.

Week-end-ul acesta va fi cu adevărat special pentru cei doi ascultători Europa FM, Dumitru şi Gabriela. Ei îşi vor petrece o cină romantică la hotelul Residence de lângă Arcul de Triumf.

Toate detaliile despre decizia lui Dumitru se găsesc pe www.europafm.ro.

Bucuresti, 12.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *