free download 78 travel guides written by experts

Monica Anghel, emotionata pana la lacrimi de ziua ei de nastere: baietelul ei Aviv i-a cantat

„La Multi Ani”, in direct, la Europa FM

· Actrița Maia Morgenstern i-a făcut și ea o vizită-surpriză, în această dimineață, Monicăi Anghel;
· Trupa Mahala Rai Banda a cântat, live, cu Monica piesa „Lacrimă de jar”
.

Monica Anghel a avut parte de o dimineață cu totul specială, la Europa FM! Colegii de matinal i-au pregătit o mulțime de surprize, astăzi, când au sărbătorit ziua ei de naștere. Printre invitații-surpriză din matinalul Deșteptarea, pe care Monica îl realizează împreună cu Vlad Petreanu și George Zafiu – s-a aflat și fiul ei, Aviv, care i-a cântat mamei lui „La Mulți Ani”, în direct, la Europa FM. Momentul a copleșit-o de emoții! Ca un adevărat artist, Aviv a cerut căști ca să poată cânta. În repertoriul micului și talentatului cântăreț s-a aflat și „Podul de piatră”.

Video, aici: //tinyurl.com/njb5g26

Printre invitații-surpriză de astăzi, care au venit în studioul Europa FM să-i ureze la „La Mulți Ani” Monicăi Anghel s-a aflat și buna ei prietenă, actrița Maia Morgenstern.

Video, aici: //tinyurl.com/ox44xqo

Și Elena de la Mandinga a venit, în această dimineață, în studioul Europa FM: „Monica este o persoană extrem de muncitoare și de responsabilă, un om cu experiență și cu multă muncă în spate. Să vă povestesc ceva: când eram eu mică și mergeam la tot felul de Festivaluri prin țară ca să prind experiență, am avut plăcerea să o văd pe Monica în recital de câteva ori. Astăzi, să pot fi lângă ea și să îi spun „La Mulți Ani”, să fim atât de apropiate… mi se pare senzațional”, a mărturisit Elena.

Băieții de la Mahala Rai Banda i-au pregătit și ei o surpriză Monicăi și au cântat împreună cu ea piesa „Lacrimă de jar”.

Video, aici: //tinyurl.com/o6q8xnr

„Deșteptarea” cu Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu se aude în fiecare dimineață, la Europa FM, de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00.

Bucuresti, 30.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *