free download 78 travel guides written by experts

Monica Anghel, despre Andrei Aradits, la „Te cunosc de undeva”: “E de nestapanit!”

Tonul transformărilor spectaculoase în noul sezon “Te cunosc de undeva”, care va avea premiera sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1, îl vor da… jurații! Delia se transformă în J.Lo, Pepe în Pitbull, Monica Anghel va fi Liza Minnelli, iar Andrei Aradits îl va întruchipa pe Joel Grey, pentru a cânta, în duet, piesele “Live It Up”, respectiv “Money”.

Pudrat și rujat, fermecătorul Aradits a făcut senzație pe scenă, alături de Monica Anghel, interpretând piesa “Money”. De altfel, pentru un moment artistic perfect, cei doi au repetat nu doar la antrenamente, ci și acasă la Monica.

La masa juriului, unde s-au așezat apoi, Andrei a tot șicanat-o pe Monica, așezată în stânga sa, făcându-i semne pe sub masă, determinând-o pe aceasta să-i facă observație în repetate rânduri. “Nu mă mai atinge pe sub masă!”, i se adresa lui Andrei. „E de nestăpânit!”, le-a explicat apoi prezentatorilor Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

Cum s-au tachinat Monica Anghel și Andrei Aradits, vedeți sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20.30, în premiera unui sezon senzațional, la “Te cunosc de undeva!”.

Bucuresti, 14.02.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *