free download 78 travel guides written by experts

Monica Anghel are deja un copil problematic pe cap

Daniel Buzdugan este fiul Monicăi Anghel în noul sezon „În puii mei”

Echipa de la „În puii mei” dă startul unui nou sezon cu personaje noi şi umor de cea mai bună calitate, în seara de sâmbătă, 6 martie, la Antena 1. Mihai Bendeac, Monica Anghel şi Daniel Buzdugan vor avea alături o echipă nouă şi o abordare cu totul diferită a umorului în scenete cu totul spectaculoase.

Monica Anghel a aflat faptul că va fi mămică în perioada filmărilor pentru noul sezon al emisiunii „În puii mei”. Pe sticlă, ea va mai avea totuşi un copil, şi încă unul foarte năzbâtios şi puţin cam tăntălău, în personajul lui Daniel Buzdugan.

„În noul sezon voi juca şi rolul unui copil mai tolomac, mai chiulangiu, iar Monica este mama mea. Va trebui să vină pentru mine la şcoală, o să încerce să mă pună la punct, să scoată ceva din mine, dar degeaba. Îi doresc Monicăi să aibă în realitate un copil mult mai bun şi mai ascultător decât îi voi fi eu pe sticlă”, a spus Daniel Buzdugan.

Noul sezon al emisiunii „În puii mei” va aduce o sumedenie de personaje savuroase. Echipa va intra, pe rând, în pielea unor ţigani plini de haz şi cu personalitate puternică, iar Fernando va reveni mai amuzant ca niciodată.

Mihai Bendeac a explicat că pentru noul sezon al emisiunii „În puii mei” va încerca să recurgă la umor pur, lăsând la o parte subiectele de inspiraţie politică. Telespectatorii se pot bucura de apariţia multor personaje noi, cum ar fi Sorinel Copilul de Aur, Radu Mazăre şi mulţi alţii.

Echipa din sezonul trecut se va îmbogăţi cu membri noi, printre care Ana Călin, Radu Gabriel, Doru Ana si Vlad Logigan. Majoritatea membrilor din echipa de la „În puii mei” este formată din actori talentaţi, care joacă şi pe scena de teatru. Show-ul de divertisment va avea şi numeroase ediţii speciale, în care vedete vor accepta să vină în platou pentru a intra în ipostaze cu totul inedite alături de echipă.

Telespectatorii se pot aştepta să îi revadă pe Mihai Bendeac, Monica Anghel şi pe Daniel Buzdugan alături de echipa talentată de la „În puii mei” şi de noii lor colegi în fiecare sâmbătă, de la ora 20:30, la Antena 1.

Bucuresti, 04.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *