free download 78 travel guides written by experts

Monica Anghel a dezvaluit in exclusivitate in desteptarea de la Europa fm: „sunt insarcinata!”

Conform obiceiului, în zilele de vineri, Monica Anghel şi Bogdan Miu stau de vorbă în rubrica “Camera Secretelor” din “Deşteptarea” cu câte o vedetă. De data aceasta, lucrurile au luat o turnură neaşteptată.

“Invitatul nostru de azi trebuia să fie Cătălin Botezatu, dar acesta ne-a anunţat de dimineaţă că nu se simte bine şi ne-a rugat să reprogramăm interviul. În aceste condiţii, eu şi Monica am decis să fim noi cei care să împărţăşească lucruri din viaţa lor cu ascultătorii şi ne-am adresat întrebări reciproc”, a povestit Bogdan Miu.

În momentul în care Bogdan Miu a întrebat-o despre viaţa ei sentimentală, Monica a povestit că are o relaţie de un an de zile. Bogdan a întrebat-o api dacă îşi doreşte un copil, fiind şi el luat prin surprindere de declaraţia Monicăi care a dezvăluit în direct, în exclusivitate în matinalul “Deşteptarea” de la Europa FM: “Îmi doresc foarte mult un copil, mai mult decât atât, sunt însărcinată! Este pentru prima dată când râmân însărcinată şi dacă lucrurile decurg bine, voi fi mămică prin septembrie-octombrie. Nu am făcut niciun tratament pentru a rămâne însărcinată, pur şi simplu, s-a întâmplat. Sunt foarte fericită şi îmi doresc foarte mult acest copil”.

Monica crede că totuşi că fiecare lucru care se întămplă unui om are o motivaţie. “Se zice că în viaţa unui om, după ce dispare cineva drag, apare altcineva. Aşa cred că mi s-a întâmplat şi mie, căci sarcina a venit la puţin timp după moartea bunicii mele la care am ţinut enorm”, a povestit artista.

Monica nu a vrut să se grăbească anunţând fericitul eveniment din viaţa ei: “Ştiau foarte puţini oameni. Trebuie să mă asigur că lucrurile vor decurge perfect, trebuie să-mi fac o grămadă de analize”, a explicat ea.

Contrar altor femei care se îngraşă imediat cum rămân însărcinate, Monica a povestit că la ea este invers. “Eu am slăbit 4 kg de când am rămas însărcinată. Este adevărat că mânănc mai puţin şi pentru a nu mă îngrăşa. Ieri de exemplu am mâncat un morcov şi un covrig”.

După dezvăluirile incendiare, colegii Monicăi şi ai lui Bogdan de la Europa FM au felicitat-o pentru veste şi i-au dorit să aibă o sarcină uşoară.

Bucuresti, 19.02.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *