free download 78 travel guides written by experts

Monica Anghel a ales vocea alaturi de care va canta in garajul Europa FM

Săptămâna aceasta a fost una foarte grea pentru Monica Anghel. Artista a trebuit să aleagă vocea alături de care va cânta anul viitor în celebrul Garaj Europa FM. Cei patru concurenţi ajunşi în finală au venit pe rând în studioul Europa FM să o convingă pe artistă de talentul cu care au fost înzestraţi.

Răzvan Dobai din Oradea (13 ani), Anca Căuş din Oradea (25 ani), Bianca Ioniţă din Hunedoara (16 ani) şi Bianca Niţă din Constanţa (11 ani) s-au întrecut înterpretând în stil personl piesa „My Way” a lui Frank Sinatra. Piesa a fost aleasă special de Monica pentru a putea vedea care sunt calităţile vocale ale fiecărui concurent în parte.

Deşi alegerea nu a fost deloc uşoară, Monica s-a oprit asupra Bincăi Ioniţă, concurenta din Hunedoara, care a reuşit să o impresioneze cu vocea şi talentul ei:
„Dintre cei patru concurenţi am ales-o pe Bianca pentru că mi-a plăcut cel mai mult cum a cântat piesa „My Way”. M-a lăsat fără cuvinte în momentul în care a cântat, m-a făcut să respir odata cu ea şi mi-a transmis foarte multe emoţii,.”, a declarat Monica Anghel.

Duetul Monica Anghel şi Bianca Ioniţă va avea loc la începutul anului viitor în cel mai muzical garaj din Romania, Garajul Europa FM.

Bucuresti, 21.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *