free download 78 travel guides written by experts

MONEY.ro integreaza serviciile specializate oferite de CodFiscal.net

Portalul de business MONEY.ro şi Codfiscal.NET, una dintre cele mai importante colecţii online de resurse fiscale, au agreat o strategie comună de dezvoltare pentru anul 2010.

Ca un prim pas, site-ul Codfiscal.NET a fost integrat săptămâna aceasta în portalul de business al companiei F5.

“Parteneriatul cu Codfiscal.NET vine în completarea strategiei de dezvoltare şi pe orizontală a portalului de business MONEY.ro, prin oferirea, pe lângă conţinut valoros, zi de zi, şi a serviciilor necesare publicului vizat“, a spus Dragoş Stanca, managing director F5.

Utilizatorii MONEY.ro interesaţi de reglementările şi analizele din domeniul financiar-fiscal vor avea acces, începând din această săptămână, la prevederile actualizate la zi ale Codului Fiscal şi Directivei TVA, la reglementări legale în domeniul fiscal, financiar şi contabil, la articole şi analize de specialitate, la precizări emise de autorităţile competente, precum şi la ştiri despre fiscalitate şi obligatiile fiscale din România şi din alte state membre ale Uniunii Europene.

În plus, aceştia vor avea posibilitatea de a descărca o serie de formulare şi declaraţii fiscale aprobate de ANAF şi MFP, alături de informaţii şi instrucţiuni de completare, precum şi alte resurse puse la dispoziţie de Codfiscal.NET.

Odată cu afilierea Codfiscal.NET la portalul de business MONEY.ro, spaţiile publicitare ale site-ului intră în administrarea F5 X-Media, lider pe piaţa regiilor de vanzari online în ceea ce priveşte oferta de website-uri având ca target mediul de business din România.

Bucuresti, 24.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *