free download 78 travel guides written by experts

Mondial Lugoj la a 14-a decernare consecutiva a premiilor jubiliare

Compania Mondial SA, parte a grupului Villeroy&Boch, a organizat a 14-a decernare a premiilor jubiliare dedicate angajaţilor fideli. Evenimentul desfăşurat anual ȋncă din 1999 are ca scop răsplătirea celor care, prin activitatea lor zilnică, şi-au adus în mod constant contribuţia pozitivă la performanţa companiei.

Mondial SA, ȋn calitate de societate fiică a Villeroy & Boch AG, desfăşoară ȋn prezent o activitate ca şi firmă de rang egal şi integrată faţă de celelalte firme ale grupului. Ȋncepȃnd cu anul 1996 şi pȃnă ȋn prezent, Villeroy & Boch AG a investit ȋn dezvoltarea ȋntreprinderii şi şcolarizarea permanentă a personalului, atȃt ȋn ţară cȃt şi ȋn străinătate.

«Mondial SA este un angajator important ȋn zona de vest a Romȃniei şi suntem convinşi că cea mai bună investiţie pe care o poate face o companie sau manager este investiţia în oameni. Avem oameni buni, de ȋncredere, care au contribuit la dezvoltarea companiei şi la adaptarea ei la dinamica mediului economic», a declarat Doru Lorint, General Manager Mondial SA.

Ediţia din acest an a premiilor jubiliare a sărbătorit 42 de angajaţi, care au împlinit ȋntre 15 – 40 ani de activitate neîntreruptă în companie. Echipa de management Mondial SA a acordat diplome onorifice şi plachete aniversare fiecărui angajat sărbătorit. În completarea acestui eveniment, toţi cei 42 de angajaţi au fost recompensaţi şi financiar, în funcţie de numărul de ani de vechime în companie.

„Politica noastra de resurse umane şi a companiei ȋn ansamblu are la baza respectul pentru oameni. Ȋncurajăm stabilitatea angajaţilor şi apreciem aportul fiecăruia la ȋmbunătăţirea continuă a calităţii muncii.”, a declarat Mihaela Nagy, director de resurse umane.

În cei 14 ani de când Mondial SA sărbătoreşte premiile jubiliare, au fost felicitaţi şi răsplătiţi pentru fidelitatea faţă de companie un număr de 772 de angajaţi, dintre care 2 pentru o activitate neîntreruptă de câte 40 ani în cadrul fabricii si alti 22 de angajaţi pentru activitatea lor de 35 ani la Mondial SA.

Despre Villeroy&Boch:
Villeroy & Boch cu sediul ȋn Mettlach/Germania are fabrici ȋn Europa, Mexic şi Tailanda. Gama de produse include articole din trei domenii: Baie & Wellness, Cultura Mesei si Plăci Ceramice. Cu o istorie de 260 de ani ȋn spate, Villeroy & Boch este astăzi un brand de Lifestyle European activ ȋn 125 de ţări.

Bucuresti, 16.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *