free download 78 travel guides written by experts

Momente emotionante din culisele X Factor

Finaliştii X Factor s-au întâlnit pentru a viziona supershowul, dar şi pentru a sărbători ziua Ligiei, concurentă în categoria grupuri

Pentru prima dată, cei mai buni dintre cei buni, s-au reunit în afara concursului! Sâmbăta aceasta, cei 12 finalişti au sărbătorit cu şampanie, muzică şi multă voie bună, ziua Ligiei, concurentă care va urca din nou pe scena X Factor în cadrul galelor live. Tot în cadrul acestei întâlniri, concurenţii au vizionat împreună, pentru prima dată, cea mai recentă ediţie X Factor difuzată de Antena 1.

Andrei Leonte, Irina Florea, Nicolae Ovidiu Nae, Antonia Filip, Cristian Parmac, Diana Hetea, Iulian Vasile, Alin Văduva, T&L, Refresh, X treme, Duo Voice, acestea sunt cele 12 nume care îşi vor duce visul mai departe în cadrul galelor live X Factor. Înainte însă de a ajunge la acele momente de emoţie puternică, trăită în direct pe scena supershowului, cei 12 s-au întâlnit sâmbătă pentru a savura împreună victoria obţinută în cea mai recentă ediţie a emisiunii. Finaliştii nu s-au reunit însă doar pentru vizionare, ci şi pentru a sărbători ziua Ligiei, noua lor colegă, care a împlinit vârsta de 17 ani. Ligia a primit un tort în formă de X, cu mesajul: “La mulţi ani, pentru o fată X-treme de talentată”.

Ligia Moldovan face parte din trupa X-treme, mentorată de Paula Seling. X-treme este o trupă formată de membrii juriului. Prestaţiile Ligiei Moldovan, Oanei Sârbu şi Ralucăi Apostol nu i-au convins pe juraţi că merită să treacă ficare mai departe, însă au avut încredere în potenţialul lor şi au speculat absenţa trupelor feminine pe piaţa muzicală din România. Astfel, membrii juriului le-au propus celor trei să facă o trupă, iar ele au acceptat. Telespectatorii se vor reîntâlni cu cele trei domnişoare în etapa galelor live.

În cadrul primei ediţii live, difuzată sâmbăta următoare de Antena 1, cei 12 finalişti trebuie să facă faţă unei provocări esenţiale în evoluţia lor. Pentru întâia oară, concurenţii trebuie să-i convingă atât pe juraţi, cât şi pe telespectatorii Antena1 că locul lor este acolo, în lumina reflectoarelor, pe scena X factor! Va fi o luptă dură, o luptă între cei mai buni, iar la finalul ei se află recunoaşterea mult dorită şi cel mai mare premiu din istoria show-urilor de televiziune din România: 200.000 de euro, oferit de Orange. Până a ajunge însă acolo, concurenţii mai au de parcurs numeroase probe şi trebuie să facă faţă unor teste solicitante. În continuare, juriul îşi va asuma atât rolul de mentor, cât şi cel de evaluator, iar lupta lor va deveni personală. Cum vor evolua în continuare concurenţii şi care va fi relaţia dintre cei trei juraţi, telespectatorii vor descoperi sâmbăta următoare la X Factor!

Bucuresti, 25.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *