free download 78 travel guides written by experts

Molton Brown Travel Spa

de la British Airways
Calatoriile pot fi experiente fantastice care ne permit sa exploram lumea, insa corpul si  simturile noastre pot fi supuse unor presiuni lasandu-ne epuizati si dezorientati. 

Specialistul British Airways in "well being", Molton Brown, a lucrat indeaproape cu British Airways pentru a dezvolta primul centru din lume dedicat terapiei de calatorie: Molton  rown Traveller Spa.

Tratamentele gratuite Molton Brown sunt disponibile pasagerilor British Airways FIRST, Club World si membrilor Executive Club Gold atunci cand acestia calatoresc pe cursele de lung curier. Spa-urile Molton Brown sunt situate in terminalele 1 si 4 de pe aeroportul Londra Heathrow in saloanele de Plecari si Sosiri si pe aeroportul New York JFK in salonul de terase de la Plecari.

British Airways opereaza zilnic o cursa Londra Heathrow – Bucuresti Henri Coanda – Londra Heathrow oferind astfel pasagerilor care calatoresc catre destinatii de lung curier posibilitatea de a beneficia de aceste facilitati pe parcursul timpului necesar asteptarii zborului de conexiune.

Spa-ul Molton Brown Traveller a fost creat exclusiv pentru cei care calatoresc, oferindu-le acestora servicii complete de la stabilizatori ai centrilor nervosi si stimulente pentru un somn linistit pana la metode de energizare, fiecare dintre acestea fiind special concepute
pentru a ne ajuta sa fim mai eficienti in munca noastra sau sa ne relaxam.

Pasagerii pot opri timpul coborand din mediul specific calatoriei intr-o zona de bunastare senzoriala. Spa-ul Molton Brown Traveller este un centru de terapie, plin de culori care sensibilizeaza starea de spirit prin intermediul aromaterapiei, a sunetelor si senzatiilor ambientale, a armoniei texturilor si a luminilor folosite, creand astfel un design de
ultima generatie.

Tratamentele si terapiile disponibile in fiecare Spa British Airways Molton Brown sunt urmatoarele:

Terapii Molton Brown pentru sistemul circulator

  • Molton Brown face zone
  • Masaj shiatsu Molton Brown
  • Incaperi pentru sauna si dusuri
  • Dusuri hidroterapeutice pentru corp
  • Barul de culori "Molton Brown face the world"
Orele intre care Spa-urile de calatorie British Airways Molton Brown sunt deschise sunt urmatoarele:

  • Londra Heathrow Terminal 1 – Salon Sosiri: 06.00 – 12.00
  • Londra Heathrow Terminal 1 – Salon Plecari Internationale: 08.00 – 21.00
  • Londra Heathrow Terminal 4 – Salon Sosiri: 06.00 – 12.00
  • Londra Heathrow Terminal 4 – Salon Plecari – Pavilion Poarta 10: 07.00 – 21.00
  • New York JFK Terminal 7 – Salon Terase Plecari: 16.00 – 22.00

Terapiile pentru sistemul circulator Molton Brown Pasagerii pot folosi la maximum zece minute libere printr-un masaj oriental unic al capului si al umerilor. Fluxul energetic este pregatit si realiniat armonizand astfel mintea cu corpul.

Molton Brown face zone Tratamente faciale pentru a echilibra, a hidrata intens, a hrani in
profunzime si pregati tenul  pentru zbor.

Masaje shiatsu Molton Brown

Masajele ce poarta semnatura Molton Brown sunt create exclusiv pentru Spa-urile Molton Brown. Bazate pe o fuziune unica a traditiilor antice de vindecare cu tehnicile moderne si folosind ingrediente naturale dovedite stiintific alaturi de combinatii unice de tehnici de dinamica de cristale, de respiratie, meditatie, vizualizare, Reiki, tehnici suedeze, de reflexoterapie, shiatsu sau de drenaj limfatic.

Terapii relfelexoterapeutice Molton Brown

Terapii de revitalizare si de crestere a energiilor pentru maini si picioare folosind tehnici de dinamica a cristalelor si de presopunctura de tip reflex.

Incaperi pentru sauna si dusuri

Dezvoltate in colaborare cu Pharo Hansgrohe, celebrul creator de obiecte sanitare, dusurile Molton Brown aduc maximum de beneficii intr-un timp redus.

Dusuri hidroterapeutice pentru corp

Cu ajutorul dusului hidroterapeutic Pharo Hansgrohe ziua poate fi uitata oferind muschilor si mintii beneficiile unui masaj acvatic de tonifiere si purificare.

Barul de culori "Molton Brown face the world"

O gama completa si variata de creme bronzante, batoane corectoare, farduri si cosmetice pentru femei si barbati.
 

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *