free download 78 travel guides written by experts

Moldtelecom blocheaza accesul la Faces.md.

Comunicarea online, dusmanul autoritatilor din Moldova.

Moldtelelcom a blocat accesarea site-ului de socializare Faces.md de pe teritoriul Moldovei. Blocand accesul tinerilor la reteaua lor de prieteni, autoritatile spera sa opreasca folosirea internetului in organizarea si comunicarea catre exterior a evenimentelor de la Chisinau.

Farczadi Zoltan, director tehnic la Neogen SA, declara `incercam restabilirea comunicatiei prin schimbarea IP-ului, dar nu stim cat va dura pana vor bloca si noua adresa`.

Autoritatile comuniste au incercat si prin aceasta tentativa sa micsoreze participarea la mitingul impotriva sistemului comunist de astazi, ora 10:00, din Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau. Asa cum se stie din mesajele care circula online tinerii sunt invitati la un protest non-violent – REVOLUTIA FLORILOR.

Nota: numarul mediu de utilizatori online pe Faces.md era de 8.000. Acum sunt ceva mai multi de 1000. Sa fie toti in strada? ­čÖé

Calin Fusu, director general Neogen SA: `suntem alaturi de colegii nostri din Moldova, care lucreaza pentru dezvoltarea si intretinerea Faces.md. Credem ca vechile mentalitati vor pierde pana la urma lupta cu noile tehnologii`.

Bucuresti, 10.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *