free download 78 travel guides written by experts

MOL si DDB Romania te conduc pe drumuri castigatoare

MOL și DDB România duc mai departe tradiţia ultimilor ani de a răsplăti fidelitatea clienţilor care folosesc cardul MultiBonus pentru alimentarea în rețeaua naţională de benzinării.

“Aşa cum spune sloganul brandului MOL, ne adresam celor care “vor mai mult” astfel că obiectivul fiecărei promoţii pe care o desfăşurăm este să adăugam experienţei din benzinăriile noastre o dimensiune pozitivă, care te face să revii cu plăcere la noi. Și prin intermediul acestei campanii creative, partenerii noştri din echipa DDB vin cu idei în linie cu aceasta poziționare de brand şi reuşesc să pună în valoare un program de loializare unic prin dimensiune și complexitate în domeniul nostru, pe care consumatorii noştri îl apreciază”, a declarat Maria Petric, Loyalty Operations Manager MOL România.

“Cum primăvara este anotimpul perfect pentru a porni la drum cu maşina, până pe 11 Mai ne propunem să transformăm fiecare drum într-unul câştigător. Promovăm un mecanism prin care orice alimentare pe care o faci în benzinăriile MOL România este cu noroc: primeşti automat puncte MultiBonus pentru fiecare litru de carburant şi poţi câştiga zilnic un card pentru alimentare în valoare de 250 de lei. Iar marele norocos al campaniei va putea pleca la drum cu un Fiat 500L nou-nouţ!” adaugă Roxana Memetea, Managing Partner DDB România.

Promoţia se desfăşoară în toate benzinăriile MOL şi este semnalizată prin postere, bannere online, totemuri, wobblere, rame metalice promoţionale, machete de presă și pe Facebook.

Bucuresti, 15.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *