Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

MOL România și Fundația Pentru Comunitate au dat startul înscrierilor în cea de-a zecea ediție a Premiilor Mentor pentru excelență în educație

• MOL România și Fundația Pentru Comunitate premiază anual zece profesori și antrenori de excepție
• Cei zece premianți distinși în acest an la Teatrul Odeon din București au fost selectați dintre cele 234 de propuneri depuse în anul 2018
• Totodată, a fost dat startul ediției jubiliare a programului, nominalizările putând fi trimise, online, până la sfârșitul anului

MOL România și Fundația Pentru Comunitate au acordat, pentru al nouălea an consecutiv, Premiile Mentor pentru excelență în educație unui număr de zece profesori și antrenori de excepție din toată țara. În cadrul evenimentului, organizat la Teatrul Odeon din București, a fost anunțată ediția a zecea, jubiliară, a programului, nominalizările putând fi depuse până la 31 Decembrie 2019.

Invitatul de onoare a Galei Premiilor Mentor din acest an a fost actorul Ion Caramitru, directorul Teatrului Național București, care a vorbit despre rolul mentorilor în viața discipolilor.

Laureații Premiului Mentor pentru excelență în educație au primit câte un trofeu realizat de artistul plastic Ioan Nemțoi și câte un premiu în valoare de 8.000 de lei.

afis Mentor MOL RO

„MOL România premiază anual, începând din 2010, profesori și antrenori cu rezultate excepționale, încercând astfel să îi recompenseze, simbolic, pe acei maeștri care prin muncă, devotament și stăruință au ajutat la formarea mai multor generații de tineri talentați. Nu există suficiente recompense materiale pentru a răsplăti munca acestor dascăli, dar evenimente precum Gala Mentor sunt ocazii de a le mulțumi mentorilor pentru că și-au pus viața în slujba educației. A lucra cu talentul, a șlefui minți și caractere este poate cea mai grea, migăloasă și plină de responsabilitate îndeletnicire”, a declarat Camelia Ene, director executiv MOL România.

Cei zece profesori și antrenori premiați au fost selectați de către Consiliul Director al Fundației Pentru Comunitate dintre cele 234 de nominalizări primite în perioada mai-decembrie 2018 din partea elevilor, părinților, foștilor elevi sau colegi. Asemănător edițiilor precedente, numărul nominalizărilor a depășit cu mult numărul de premii care se acordă, însă nominalizările pot fi actualizate și depuse din nou pentru edițiile viitoare.

„Începând din 24 aprilie, timp de opt luni așteptăm și primim cu drag nominalizările pentru ediția jubiliară, 2019, a Premiilor Mentor. Colaboratorii Fundației și Consiliul Director, care evaluează nominalizările depuse, se bazează în primul rând pe informațiile, relatările, detaliile cuprinse în aceste nominalizări. Astfel conținutul, forma și modul de prezentare sunt importante și hotărâtoare în privința succesului. Începând din acest an, nominalizările se depun online pe site-ul Fundației”, a declarat András Imre, directorul executiv al Fundației Pentru Comunitate.

Laureații Premiului Mentor pentru excelență în educație, ediția a 9-a, 2018 sunt:
Balázs Bécsi Attila, profesor, președintele Fundației Culturale Téka, Gherla, Cluj
Ciubotariu Éva, profesor de chimie, Oradea
Nicoleta Cocea, profesor de dans clasic, București
Sandu Mirel Golcea, profesor de fizică, Timișoara
Stelian Hașoti, profesor emerit de tenis de masă, Constanța
Koczinger Éva, profesor de matematică, Satu Mare
Toma Mirițescu, antrenor emerit de înot, Ploiești
Lenuș Teodora Moraru, actriță, regizor, coordonator trupă de teatru, Botoșani
Magdalena Ursu, profesor de vioară, București
Marlena Zagoni, profesor-antrenor emerit de canotaj, Olteni, Dâmbovița.

Videoclipurile cu premianții ediției din acest an sunt disponibile aici.

Organizatorul și finanțatorul programului – Fundația Pentru Comunitate și MOL România – au anunțat lansarea ediției a 10-a, 2019, a programului. Nominalizările se pot depune până la data de 31 Decembrie 2019. Înscrierea se face online, procedura fiind descrisă în anunțul Programului. Mai multe detalii despre program pe www.molromania.ro și www.pentrucomunitate.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *