free download 78 travel guides written by experts

MOL România sărbătorește vara cu premii și promoții atractive pentru clienți: 3 autourisme Honda Civic își așteaptă câștigătorii

• MOL România derulează o campanie prin care își premiază clienții cu carduri de carburant și trei mașini Honda Civic. În paralel, MOL România a lansat o campanie promoțională pentru produsele Fiskars şi Gerber, destinate activităților outdoor și în gospodărie
• Vara este mai plăcută pentru clienții MOL, care se pot bucura de produse de calitate la prețuri avantajoase

MOL România sărbătorește vara alături de clienții săi, cu promoții atractive și numeroase premii. Astfel, cei care alimentează în această vară cu minimum 25 de litri de carburant pot câștiga un card MOL în valoare de 250 de lei sau unul dintre cele trei autoturisme Honda Civic oferite în această campanie. Totodată, MOL duce mai departe tradiția ultimilor ani și pune la dispoziția clienților săi produse dedicate Fiskars şi Gerber, pe care aceștia le pot achiziționa la prețuri avantajoase.

“MOL România și-a obișnuit clienții cu produse de cea mai înaltă calitate, fie că ne referim la carburanți, la produsele din magazine sau la oferta gastronomică de la Fresh Corner. Promoția Fiskars din această vară nu face excepție și ne bucurăm că reușim din nou să venim în întâmpinarea clienților noștri cu produse de calitate, pe care le vor putea folosi în activități in aer liber, în bucătărie sau la grădinărit. De asemenea, le oferim clienților noștri un plus de răsfăț pe durata verii, printr-o campanie în cadrul căreia oferim un număr semnificativ de carduri de carburant și 3 autoturisme Honda Civic”, a declarat Levente Borviz, Head of Retail MOL România.

Campanie Carburanti Honda

Astfel, până pe data de 18 august, MOL România derulează campania „Tu alimentezi, MOL te premiază”, prin care clienții care alimentează cu minimum 25 de litri de carburant pot câștiga pe loc, prin tragere la sorți, unul dintre cele 1.000 de carduri MOL în valoare de 250 de lei fiecare. De asemenea, cei care se înscriu cu bonul fiscal pe www.molromania.ro/honda pot câștiga la finalul campaniei, prin tragere la sorți, una dintre cele 3 Honda Civic. Clienții care folosesc cardul Multibonus sunt înscriși automat în tragerea la sorți pentru premiile mari.

În paralel, MOL România a lansat o campanie cu produse Fiskars si Gerber ce se desfăşoară în perioada 20 iunie- 29 septembrie 2019. Pentru promoția din acest an au fost selectate 15 produse din categoriile outdoor, grădină şi bucătărie. Pentru fiecare achiziție de minimum 25 de lei (carburant, produse şi servicii), clienții MOL România primesc câte o etichetă. Clienții care colectează numărul specificat de etichete le pot utiliza la plata produselor Fiskars sau Gerber, împreună cu valoarea specificată în lei pentru fiecare produs. Clientii loiali au posibilitatea, ca întotdeauna, să îşi folosească punctele acumulate pe cardul MultiBonus la achiziţia acestor produse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *