metalshow

MOL Romania lanseaza campania promotionala “Vacanta incepe in benzinariile MOL”

{mosimage}MOL România derulează în perioada 12 iulie – 7 noiembrie 2010 o nouă campanie promoţională – “Vacanţa începe în benzinăriile MOL”. Clienţii care cumpără produse şi servicii în bezinăriile MOL primesc buline promoţionale, care permit achiziţionarea unor produse cu un discount de până la 71%.

Pentru fiecare 25 de lei cheltuiţi, participanţii vor primi căte o bulină promoţională. Acumulând 20 buline pe Cuponul Promoţional aceştia vor beneficia de o reducere de până la 71% la prosoape şi cântare digitale Frottana. Frottana este un brand renumit în UE.

În plus, cumpărând de 125 de lei la o singură tranzacţie, participanţii la promoţie pot achiziţiona tot cu un discount de până la 71% unul dintre produsele din oferta instant. Gama de produse include mingii şi seturi badminton Diadora precum şi prosoape de plajă Frottana.

“Campania se desfăşoară simultan în România şi în ţările în care Grupul MOL are, de asemenea, reţele importante de benzinării – Ungaria, Slovacia şi Croaţia. Astfel clienţii noştri au posibilitatea de acumula buline promoţionale şi de a le preschimba în produse la nivel regional, fapt care prezintă un avantaj pentru cei care şi-au ales ca destinaţie de vacanţă ţările menţionate”, a declarat Claudia Diaconu, Marketing Manager MOL Romania.

Campania a fost dezvoltată de o echipă formată din specialişti ai MOL România şi ai Grupului MOL. Conceptul a fost creat de Brand Loyalty, o agenţie cu sediul în Olanda şi implementată local de către agentia de publicitate Imagine Tact. Strategia de media buying şi implementarea ei va fi derulata de catre OMD.

Clienţii MOL posesori de carduri MultiBonus pot folosi punctele de loialitate acumulate în loc de numerar pentru a cumpăra produsele din ofertă.

La campania promoţională participă toate tipurile de carburanţi – EVO Diesel, EVO Benzina, Tempo Diesel, Tempo Plus 95, Tempo Plus 98, buteliile GPL, produsele din magazinele benzinăriilor precum şi serviciile comercializate în cadrul acestora.

Regulamentul promoţiei este disponibil în benzinăriile MOL sau pe www.molromania.ro şi www.molholiday.ro.

Bucuresti, 12.07.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *